Για τις καρέκλες τους και... μια γραβάτα!

0




Μπαίνουμε πια σε φάση καταφανούς πολιτικής κρίσης και ίσως και πολιτειακής ανωμαλίας, καθώς το πλέον ανελέητο φασιστικό καθεστώς που πέρασε ποτέ από τον τόπο (και που χτες δεν υπέγραψε μόνο τον προδοτικό ακρωτηριασμό της χώρας, αλλά ταυτόχρονα αμόλησε ξανά τα σιδερόφρακτα κατοχικά λυκόσκυλά του πάνω σε γυναικόπαιδα, γεροντάκια και καλόγριες, που είχαν το θράσος να διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα, κρατώντας ελληνικές σημαίες) αρχίζει να κλυδωνίζεται συθέμελα.

Οι 153 που υπέγραψαν προχτές την ατιμωτική εξουσιοδότηση της εσχάτης προδοσίας, θα πάνε κάποια στιγμή στις εκλογικές τους περιφέρειες (στις οποίες ήδη τους διαμηνύεται μαζικά πως είναι ανεπιθύμητοι), το άθλιο ψευτοπατριωτικό μόρφωμα της συγκυβέρνησης ήδη καταρρέει υπό το βάρος των ανομιών του.

Ο Πρόεδρος της (φερόμενης ως) Δημοκρατίας δεν μπορεί να κρύβεται επ’ άπειρον στο υπόγειο, παραβλέποντας συστηματικά το προφανές του καθήκον έναντι του Συντάγματος και του Λαού (όσα… παράσιτα κι αν του παρεμβάλλουν πάτρωνες, στοές και λοιπά…ευαγή ιδρύματα).

Τα λαομίσητα πλέον φασιστοειδή που υποδύονται πρωθυπουργούς, ΥΠΕΞ, ΥΕΘΑ και λοιπούς κατοχικούς γερμανοτσολιάδες της χώρας, δεν μπορούν επ’ άπειρον να κυκλοφορούν δορυφορούμενοι έκαστος από 25 διμοιρίες πραιτωριανών.

Το καζάνι της οργής και του αποτροπιασμού για την εσχάτη προδοσία που σιγόβραζε, είναι νομοτελειακά βέβαια ότι πλέον θ’ αρχίσει να οδηγείται σε εκρήξεις.

Κάποιοι επέλεξαν, ως ευνουχισμένοι δούλοι στις μισελληνικές ψυχώσεις τους, ως υποχείρια στα βρωμοσυμφέροντα και την καρεκλολαγνεία τους και ως πειθήνια σκυλάκια στα ξένα αφεντικά τους, να σπείρουν άγριους ανέμους.

Είναι προφανές πως και οι θύελλες δεν απέχουν πια πολύ…

Νεκτάριος Δαπέργολας
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για τις καρέκλες τους και... μια γραβάτα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator