«Μας έκαψαν, μας έκαψαν ! Είναι δολοφόνοι!»

0



Ούρλιαζε η καλοστεκούμενη κυρία, κατά την διάρκεια της καταγραφής των ζημιών από το κλιμάκιο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε» στο οποίο συμμετείχα, στον Ν. Βουτζά.

«Να φύγουν, είναι ανίκανοι!»

Τόνισε πολλές φορές η καλοστεκούμενη κυρία, γιατρός το επάγγελμα, όταν φωτογραφίζαμε τα καμένα πεύκα στο πλέον των τριών στρεμμάτων οικόπεδο στο οποίο βρισκόταν η πλέον των 450 τ.μ. τριώροφη κατοικία της με την 60 τ.μ. πισίνα που ήταν γεμάτη νερό, πλέον των 15 κυβικών μέτρων.

«Όλα αυτά τα έχω φτιάξει με το αίμα μου!»

Μας είπε η καλοστεκούμενη κυρία, όταν φωτογραφίζαμε το ολοσχερώς κατεστραμμένο παρεκκλήσι που βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο, το κατεστραμμένο barbeque, τις «καψαλισμένες» ξύλινες ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα, το ραγισμένο τζάμι σε κάποιο παράθυρο του δεύτερου ορόφου και τις «καπνιές» σε τμήματα των εξωτερικών τοίχων του εντυπωσιακού κτιρίου με την επιβλητική θέα στον Ευβοϊκό.
Αυτές ήταν εξάλλου οι ζημιές που καταγράψαμε στο δελτίο. Η φωτιά είχε περάσει χωρίς να προκαλέσει καμία ουσιαστική βλάβη στο κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα κτίριο. Βέβαια η καταστροφή σε ότι υπήρχε στον περιβάλλοντα χώρο, ήταν ολοσχερής.
Καταστροφή που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν το νερό της πισίνας είχε χρησιμοποιηθεί για την κατάσβεση της φωτιάς συνδεδεμένο με ένα αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης. Δαπάνη που φαίνεται αμελητέα για την οικονομική επιφάνεια που προδίδει η όλη ιδιοκτησία.

«Ποιος να τα κάνει αυτά. Εγώ ασχολούμαι με το ιατρείο μου και ο 80χρόνος άνδρας μου είναι καρδιοπαθής!»

Μας απάντησε η καλοστεκούμενη κυρία (υποψήφια βουλευτής στην Ανατ. Αττική κατά δήλωση της) όταν τις θέσαμε το εύλογο ερώτημα, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε το νερό της πισίνας για την αποτροπή της καταστροφής στον περιβάλλοντα χώρο.

«Τι , δεν είστε οι πραγματογνώμονες της ασφαλιστικής εταιρείας που έχω καλέσει?”

Μας είπε έκπληκτη η καλοστεκούμενη κυρία, όταν συνειδητοποίησε, ότι είμαστε κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών, που ανταποκρινόμενο στην αίτηση που κατάθεσε την προηγούμενη στον Δήμο Μαραθώνα για καταγραφή των ζημιών στην περιουσία της βρισκόμαστε εκεί γι αυτόν το λόγο.

«Φυσικά και το έχω ασφαλισμένο για πυρκαγιά. Μέσα στο δάσος βρίσκομαι!»

Μας είπε η καλοστεκούμενη κυρία, «ξινίζοντας» τα μούτρα της όταν κατάλαβε ότι δεν είμαστε εκείνοι που περίμενε, αλλά είμαστε από εκείνους που σε όλη την διάρκεια της καταγραφής κατηγορούσε, για ανικανότητα, εγκληματική αμέλεια, έλλειψη οργάνωσης και άλλα πολλά.

Υ.Γ.1. Φαντάζομαι την καλοστεκούμενη κυρία να στριμώχνεται στις ουρές των δεκάδων χαροκαμένων, των εκατοντάδων συμπολιτών της από τη γύρω περιοχή που τα σπίτια τους καταστράφηκαν ολοσχερώς και που έσπευσαν να υποβάλλουν αίτηση στις υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνα για την καταγραφή των ζημιών, ελπίζοντας στο πεντοχίλιαρο πρώτης βοήθειας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Υ.Γ 2 Η φωτο είναι από το Google Earth και απεικονίζει την ιδιοκτησία της καλοστεκούμενης κυρίας, πριν η φωτιά κατακάψει τα πάντα στον περιβάλλοντα χώρο.

Sakis Papadopoulos
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μας έκαψαν, μας έκαψαν ! Είναι δολοφόνοι!»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator