Γιάννης Παπαδάκης: ”Μάλλον ο κ.Β. Δήμας δεν μας τα λέει καλά… για την πλημμύρα στα “Καλάμια”

0
Και ενώ τρέχουν ρεπορτάζ για τον αγωγό στα καλάμια αφού ένας κάτοικος της περιοχής κάνει καταγγελία πως έσκαβε επί πέντε ώρες με σκοπό να ανοίξει τον αγωγό, ο Δήμαρχος Κορινθίων απαντάει πως όλα αυτά είναι ψεύδη, σήμερα έρχεται ανάρτηση και ρεπορτάζ ενεργού πολίτη για το περιβόητο συμβάν. Εχει ενδιαφέρον !!!


peloponnisosnews.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιάννης Παπαδάκης: ”Μάλλον ο κ.Β. Δήμας δεν μας τα λέει καλά… για την πλημμύρα στα “Καλάμια”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator