Βασίλης Νανόπουλος: Αλλαγή ή συνέχεια στο δήμο Κορινθίων; Αυτό θα είναι το δίλημμα των επόμενων εκλογών

0



Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η διαφορά νοοτροπίας και χειρισμού των δημοτικών θεμάτων ανάμεσα στη Συμμαχία Πολιτών και την παράταξη του κ Πνευματικού – Σταυρέλη -Χασικίδη .

Έλειπαν από την ημερήσια διάταξη σημαντικά θέματα που αφορούν τους δημότες προφανώς για προεκλογικούς λόγους .

Έλειπε το θέμα της δημοτικής αγοράς που αποσύρθηκε στο προηγούμενο συμβούλιο .

Έλειπε το θέμα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στα Εξαμίλια όπως ζήτησαν με υπογραφές δημότες σύμφωνα με τον κανονισμό .

Απεναντίας ήταν θέματα οι επιχορηγήσεις σε συλλόγους με σημαντικά ποσά αποσπασματικά και την τελευταία στιγμή . Η πάγια θέση μας είναι να δίνονται σε όλους τους συλλόγους επιχορηγήσεις με κριτήρια των αριθμό μελών, τη δραστηριότητα κλπ. και αυτό να είναι γνωστό από την αρχή του χρόνου για να προγραμματίζουν καλύτερα οι σύλλογοι τις εκδηλώσεις τους .

Προ ημερησίας διατάξεως φέραμε θέματα καθημερινότητας όπως η λειτουργία του τμήματος καθαριότητας . Προτείναμε να λειτουργήσουν αποδυτήρια και λουτρά για τους εργαζομένους ώστε σε ανθρώπινες συνθήκες να κάνουν τη δουλειά τους . Είναι θέμα στοιχειώδους σεβασμού του δήμου στους εργαζομένους του να δίνει συνθήκες και εξοπλισμό κατάλληλο για την εργασία τους με ασφάλεια , αξιοπρέπεια και αποδοτικότητα .Επίσης ξαναθυμίσαμε ότι ο δήμος πρέπει να πληρώσει τις οφειλές του προς τους εργαζομένους για τα περασμένα χρόνια που δεν παρείχε μέσα ατομικής προστασίας .

Θέσαμε επίσης το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών ένα πρόβλημα ένα πρόβλημα που ούτε φέτος έχει λυθεί εξ αιτίας της αντιπαράθεσης του δήμου με την περιφέρεια , δεν βοηθά τον τουρισμό της περιοχής μας και ταλαιπωρεί τους κατοίκους .Ο δήμος Λουτρακίου -Περαχώρας- Αγ Θεοδώρων πρόσφατα υπέγραψε σχετική σύμβαση δείχνοντας τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο δήμος Κορινθίων .

Ζητήσαμε και πήραμε απόφαση δημοτικού συμβουλίου για να προωθηθεί αρμοδίως το αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας για τη Μακεδονία μας , το όνομα , την γλώσσα και την εθνικότητα του γειτονικού κράτους .

Από τα παραπάνω είναι φανερή η διαφορά της αλλαγής που προτείνουμε στο δήμο Κορινθίων. Θεωρούμε ότι το δίλλημα των επομένων δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορινθίων είναι ένα: είτε πραγματική ΑΛΛΑΓΗ με τον Βασίλη Νανόπουλο, τους συνεργάτες του και τη Συμμαχία Πολιτών είτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον κ. Πνευματικό και ΕΝΑΛΛΑΓΗ στο ίδιο σύστημα, με τους στενούς του συνεργάτες, όλα τα προηγούμενα χρόνια, Νίκο Σταυρέλη και Χρήστο Χασικίδη με την ίδια νοοτροπία και πρακτικές διαχείρισης.

Οι πολίτες θα επιλέξουν ανάλογα .

Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: Αλλαγή ή συνέχεια στο δήμο Κορινθίων; Αυτό θα είναι το δίλημμα των επόμενων εκλογών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator