Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου ζητάει έρευνα για τη διαρροή της ακτινογραφίας

0Ολα τα σάιτ της Κορινθίας ,αλλά και πολλά μεγάλα Αθηναϊκά , ανήρτησαν την εκπληκτική είδηση από το νοσοκομείο της Κορίνθου , όπου κάποια ασθενής καταγόμενη από το Ξυλόκαστρο , κατάπιε κατά λάθος όπως η ίδια δήλωσε ένα κουτάλι.

Άμεσα οι γιατροί ενδιαφέρθηκαν για το ομολογουμένως απίστευτο γεγονός και έστειλαν την ατυχή γυναίκα για ακτινογραφία ώστε να δουν επακριβώς τι συμβαίνει.

Έκπληκτοι οι γιατροί είδαν την ακτινογραφία που απεικόνιζε το κουτάλι , κοντά στο στομάχι της γυναίκας την έστειλαν για περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα .

Ως εδώ όλα καλά , από εκεί και πέρα αρχίζουν τα παράδοξα και τα περίεργα.

Κάποιος ή κάποιοι που εξακολουθούν να ζουν στο παρελθόν δεν έχουν καταλάβει πως το νοσοκομείο έχει αλλάξει ενισχύοντας καθημερινά την αξιοπιστία και την διαφάνεια του.

Οι κύριοι αυτοί θυμήθηκαν το κακό παρελθόν τους , δίνοντας την ακτινογραφία που αποτελεί αυστηρό προσωπικό δεδομένο σε κοινή θέα. Η λέξη ντροπή είναι λίγο.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας μιλούν για άμεση παρέμβαση της κ. Δήμητρας Καλομοίρη , διοικήτρια του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου η οποία έδωσε ρητή εντολή , ώστε να διερευνηθεί άμεσα με διοικητική έρευνα για τον ή τους ενόχους της διαρροής της συγκεκριμένης ακτινογραφίας

Δυστυχώς ορισμένοι δεν θέλουν να συνέλθουν και να ακολουθήσουν την πρόοδο του νοσοκομείου .
Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ζουν στις ημέρες του παρελθόντος του νοσοκομείου , υπάρχουν δυο επιλογές: η Αλλάζουν ή “παίρνουν τα κουβαδάκια τους και πάνε σε άλλη παραλία .”
Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου ζητάει έρευνα για τη διαρροή της ακτινογραφίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator