Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο για τη βίλα στην Ικαρία !!!

0



«Μου χρωστάτε 27.000 ευρώ» υποστηρίζει στο εξώδικο του ο οικοδόμος που έφτιαχνε το σπίτι στην Ικαρία που παραθέριζε ο Πάνος Καμμένος - Ιδιοκτησία της πεθεράς του με ευρωπαϊκά κονδύλια το εξοχικό.

Εκτός από τις αγωγές και τις μηνύσεις που απειλεί να κάνει ο Πάνος Καμμένος κατά του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, ένα εξώδικο το οποίο στρέφεται εναντίον του, ταράζει τα νερά.

Οπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», το εξώδικο αφορά σε μια απλήρωτη οφειλή 27.000 ευρώ για τις εργασίες που έγιναν στην εξοχική κατοικία στην Ικαρία, όπου συνήθιζε να παραθερίζει ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με την εξώδικη καταγγελία (η οποία είναι στη διάθεση της εφημερίδας) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων όχι μόνο δεν πλήρωσε τον εργάτη, αλλά του έλεγε και το γνωστό «περάστε την πρώτη του μηνός»

Ο Αλέξανδρος Λίλα, είναι ο οικοδόμος ο οποίος έφτιαξε στο σπίτι στην Ικαρία τον μαντρότοιχο, τους τοίχους αλλά και τις σκάλες. Οπως καταγγέλλει ο οικοδόμος, αυτές οι εργασίες έγιναν χωρίς οικοδομική άδεια, κάτι το οποίο δεν το γνώριζε.

Το συγκεκριμένο σπίτι στο Γιαλισκάρι -έναν υπέροχο παραθαλάσσιο οικισμό στην Ικαρία, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε του τουριστικό θέρετρο του νησιού- ανήκει στην πεθερά και στον κουνιάδο του κ. Καμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί ευρωπαϊκά κονδύλια στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε ως στόχο τη βελτίωση και την οργάνωση του τουριστικού προϊόντος, την ενίσχυση της απασχόλησης και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Μάλιστα στο πρόγραμμα υπήρχε και ιδιαίτερη μέριμνα στην προώθηση ίσων ευκαιριών σε νέους, γυναίκες και ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Καμμένος όπως Λιάπης ή Λιάπης όπως Καμμένος. Η ίδια τακτική είχε ακολουθηθεί και στην περίπτωση του εξοχικού του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, όπου και εκεί τα χρήματα από ευρωπαϊκα κονδύλια, πήγαν υπέρ της ανεγέρσεως του σπιτιού της θείας του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο οικοδόμος Αλέξανδρος Λίλα στην εξώδικη δήλωσή του προς τον κ. Καμμένο, οι εργασίες ξεκίνησαν το 2009 όχι από την πεθερά του αλλά από τον ίδιο. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων .

«Το έργο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρελήφθη από εσάς με πολλούς προς εμένα επαίνους για την ταχύτητα κατασκευής και την ποιότητά του στο τέλος Μαρτίου 2010», αναφέρεται στο εξώδικο και συμπληρώνει ότι εκτός από τον Αλέξανδρο Λίλα, στα έργα συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα.

Παρά το γεγονός ότι είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, άρχισε να μην είναι συνεπής λέγοντας τους ότι θα τον εξοφλήσει « από τον έναν μήνα στον άλλο«, λέγοντας του ως απιοκορύφωμα ότι το σπίτι δεν ανήκει στον ίδιο αλλά στην πεθερά του και «άντε βρες τη να πληρωθείς».

Ο κ. Λίλα, στο εξώδικο καταγγέλλει και τη σύζυγο του κ. Καμμένου επικαλούμενος επικοινωνία τους κατά την οποία του ζήτησε έκπτωση και παρασταστικά για την οφειλή λέγοντας του : «Λόγω κρίσης, αν θέλεις να πληρωθείς αμέσως, στείλε μου ένα χαρτί που να λέει ότι σου οφείλεται το ποσό των 20.000 ευρώ». Ωστόσο,δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ παρά το γεγονός ότι απέστειλε όσα χαρτιά απαιτούντο.

Στο εξώδικο υποστηρίζει ακόμη ότι «Οπως εκ των υστέρων διαπίστωσα, όλες οι εργασίες έλαβαν χώρα εν αγνοία μου χωρίς την άδεια πολεοδομίας. Τούτο το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα σε κάποια από τις τελευταίες προσωπικές μου οχλήσεις προς εσάς στο Γιαλισκάρι, όταν τυχαία διάβασα εντοιχισμένη στην υπερπολυτελή σας εξοχική κατοικία πινακίδα ότι "η παρούσα οικοδομή ανεγέρθη με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης» και συνεχίζει λέγοντας ότι «Επιφυλάσσομαι ρητώς για τη διακινδύνευση που με εκθέσατε να υποστώ τις συνέπειες του νόμου, ήτοι να μου κατασχεθούν μπετονιέρα, αυτοκίνητα μεταφοράς, υλικά και λοιπά εργαλεία και να τιμωρηθούν με ποινές φυλακίσεως εγώ και οι συνεργάτες μου… Επειδή μέχρι τώρα μου έχετε συμπεριφερθεί άκρως υποτιμητικά ωσάν να ήμουν πολίτης Γ' κατηγορίας κάποιας ασύντακτης χώρας, σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους».

Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο για τη βίλα στην Ικαρία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator