Η μέρα που έκλαψε η Μπέττυ

0



5 Ιουλίου 2015. Η ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας γελοιοποιήθηκε και κατάφερε να γελοιοποιήσει μαζί του ολόκληρη την Αριστερά αλλά μια ολόκληρη περίοδο της ελληνικής ιστορίας που χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς με αποκορύφωμα πλατεία των αγαναΧτισμένων και τους χορούς των μπουτούδων στο Σύνταγμα...

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκίνησαν να γκρεμίσουν την Ευρώπη και να σώσουν την χώρα. Ξαφνικά όμως ο Βαρουφάκης και η Ζωίτσα, που σημειωτέων εκλέχθηκαν πρώτοι σε σταυρούς σε όλη την Ελλάδα, δεν υπάρχουν για την αριστερά και τους έχουν διαγράψει από την μνήμη τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωταγωνιστής και ο Πάνος Καμμένος ως κομπάρσος, εξέφρασαν όλη την χυδαιότητα, την ανωριμότητα και την ψευτομαγκιά που χαρακτήρισε την Χώρα από την μεταπολίτευση και μετά. Αφού ξεσήκωσαν τον κόσμο με ηλιθιότητες περί διαγραφής του επονείδιστου χρέους, με σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο και αφού έταξαν τα πάντα στους πάντες, κατάλαβαν ότι αυτά που έλεγαν για να διχάσουν τους Έλληνες σε πατριώτες και γερμανοτσολιάδες, ήταν για γέλια και για κλάμματα.

Έχω πάντως μεγάλες επιφυλάξεις για το αν είχε απλά αυταπάτες όπως ο ίδιος υποστηρίζει σήμερα ή μήπως δεν ήταν απλά ένας αγράμματος, αστοιχείωτος και ιδεοληπτικός αριστερός, αλλά ήξερε από την αρχή ότι αυτά που έλεγε ήταν απλά μπούρδες και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να πουλήσει όσο σανό χρειαστεί ώστε να κερδίσει την εξουσία.

Ακόμα και την δική του εκδοχή να πάρω ως αληθινή και να παραδεχθώ ότι είχε αυταπάτες, δηλαδή δεν ήξερε τι του γινόταν, το δημοψήφισμα είναι μια μέρα ντροπής για την αριστερά και μια ημερομηνία ορόσημο για την αρχή του τέλους της περιόδου της βλακοκρατείας που κυριάρχησε στη χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα δημοψήφισμα για να το χάσει και να φορτώσει στις πλάτες του Ελληνικού Λαού την δική του ανικανότητα. Αν είχε επικρατήσει το ΝΑΙ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα χρειαζόταν να εξευτελιστεί και σήμερα θα μας έλεγε ότι ο λαός φταίει που δεν ήταν έτοιμος να προχωρήσει στην επανάσταση μαζί του!


Σήμερα όμως, τρία χρόνια μετά από την ημέρα της ντροπής του δημοψηφίσματος, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μεταμορφωθεί σε τσιράκι της Μέρκελ, έχει ξεπουλήσει την περιουσία του Ελληνικού λαού για 99 χρόνια στους ξένους και περηφανεύεται ότι ίσως θα καταφέρει να φέρει την Χώρα στην κατάσταση που την παρέλαβε. Στο μεταξύ όμως, ξεπούλησε τη Μακεδονία μας με την βοήθεια του πλέον κωμικοτραγικού πολιτικού που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, του Πάνου Καμμένου.

Μετά από όλα αυτά, καλά κάνει η σύντροφος του πρωθυπουργού μας, και δηλώνει ότι κλαίει σε κάθε επέτειο του δημοψηφίσματος. Κλαίει για την χαμένη της αξιοπρέπεια, για το τέλος της αριστερής μπουρδολογίας, για το τέλος της θωλοκουλτούρας των λαζόπουλων και πολύ σύντομα για το τέλος της καρέκλας, που αυτό σημαίνει ότι τελειώνουν οι βόλτες στο Λονδίνο με τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη, τελειώνουν τα σενιέ ταγεράκια και θα επιστρέψει στα ταγάρια, στα τσόκαρα και στους καφενέδες. Εκεί που πάντα ανήκε δηλαδή.

Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η μέρα που έκλαψε η Μπέττυ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator