Το μαύρο καθεστώς και το ποτάμι που δυναμώνει

0



Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας
Διδάκτωρ Ιστορίας

Νέο έπος παλλαϊκής συμμετοχικότητας κατέγραψε χτες το κατοχικό καθεστώς της χώρας με τα 27,5 άτομα της συριζαίικης λαοθάλασσας (συμπεριλαμβανομένων των ομιλητών, των τεχνικών και των φρουρών των βουλευτών) που παρέστη στη χτεσινή προπαγανδιστική αθλιότητα υπέρ της προδοτικής συμφωνίας με τους Ψευτομακεδόνες, εν μέσω πολιορκίας από ένα λαό που δήλωσε για μια ακόμη φορά το «παρών» στον ανένδοτο πλέον πόλεμο κατά των προδοτών.

Το καθεστώς βέβαια, αφού κατανάλωσε όλα τα διαθέσιμα στη βορειοελλαδίτικη αγορά Babylino κι αποφάσισε τελικά να μεταφέρει την εκδήλωση της ντροπής από την Τούμπα στο ειδικά διαμορφωμένο φρούριο της ΔΕΘ, μάλλον έκανε και το λάθος να πιστέψει πως οι πολίτες (ΠΑΟΚτσήδες, μέλη διαφόρων συλλογικοτήτων και λοιποί…φασίστες) θα χάνονταν κάπου στη…Γρηγορίου Λαμπράκη και δεν θα έβρισκαν τον δρόμο για παραπέρα.

Ακολούθησαν τα αυτονόητα, που ώθησαν μεταξύ άλλων και τον γνωστό μέγα αγωνιστή της δημοκρατίας Τριαντάφυλλο Μηταφίδη να καταγγείλει ως έτερος διαπρύσιος κεραυνός τους εν λόγω «φασίστες», λίγο πριν την αποστομωτική και τεκμηριωμένη εισήγησή του για τους…δρόμους που ανοίγει στη χώρα μας η λαμπρή συμφωνία με τους βόρειους γείτονες (εισήγηση βασισμένη πλήρως στην…φωτοβόλο πνευματική κληρονομιά και τις μεθόδους του Γκέμπελς και του Στάλιν).

Τα (επίσης ακραιφνώς σταλινογκεμπελίστικα) βοθροκάναλα είπαν φυσικά πάλι τα δικά τους άθλια και παραπλανητικά, αλλά δεν τόλμησαν - και αυτή τη φορά - να κουκουλώσουν εντελώς την πραγματικότητα (τουλάχιστον όχι όλα).


Και λίγο αργότερα, αφού έληξε η…μεγαλειώδης εκδήλωση για τα οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών (με την τόσο διακριτική παρουσία 25 διμοιριών ΜΑΤ), το παραλήρημα του πανικόβλητου καθεστώτος συνεχίστηκε με ανακοίνωση στο γνωστό χυδαίο κι αλαζονικό ύφος (που μάταια όμως προσπαθούσε να κρύψει τον φόβο για τα τεκταινόμενα). Η ανακοίνωση μίλαγε και πάλι (μα πόσο μονότονοι και προβλέψιμοι πια!) για «κατευθυνόμενους φασίστες» κι έφτανε μέχρι και στη γελοιότητα - μεταξύ άλλων - να καλεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τον ξεσηκωμό!

Λες και όσοι δηλαδή κατακλύζουν πια καθημερινά τους δρόμους για τα αυτονόητα είναι πρόβατα, που ετούτοι οι απερίγραπτοι ιδεοληπτικοί ξεπουλητές του παντός θαρρούν - μέσα στην πλήρη απώλεια επαφής με κάθε πραγματικότητα, όπως και με κάθε άλλη μορφή αλήθειας - ότι άγονται και φέρονται από πάτρωνες.

Λες επίσης και το ποτάμι που κυλάει είναι ελεγχόμενο από τον οποιονδήποτε.

Το ποτάμι όμως δεν γυρνάει πια πίσω. Και γρήγορα θα παρασύρει το πιο ακραία αντιδημοκρατικό, ανθελληνικό, μηδενιστικό και μαύρο καθεστώς που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο, εκεί που πραγματικά του αξίζει: στον πιο βαθύ και σκοτεινό πολιτικό Καιάδα της ελληνικής Ιστορίας…


Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το μαύρο καθεστώς και το ποτάμι που δυναμώνει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator