Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος "ΝΕΑ ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ": Εξήντα περίπου άνθρωποι ανάμεσά τους και παιδιά, μας έχουν ανάγκη

0
Εξήντα περίπου άνθρωποι ανάμεσα τους και παιδιά, μας έχουν ανάγκη,11 σπίτια δίπλα απ την motor oil έχουν υποστεί ζημιές με αποτέλεσμα αυτοί οι άνθρωποι να μην έχουν που να μείνουν.
Πρέπει να τους δώσουμε λίγο την προσοχή μας την βοήθεια μας,να τους αποδείξουμε έμπρακτα οτι σε αυτη την δοκιμασία που τους έτυχε δεν είναι μόνοι τους.
Δεν ζητούν τον οίκτο μας,αλλά λίγο χρόνο απ την ζωή μας. Να δώσουμε τις γνώσεις μας για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές πριν τους βρει ο χειμώνας στους δρόμους.

Ζητούνται εθελοντές, χτίστες, ,μπογιατζήδες,μαραγκοί,ηλεκτρολόγοι κ.α και υλικά από ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.

Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος ΄΄ΝΕΑ ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ΄΄

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα Βουκελάτος Δημήτριος πρόεδρος τηλεφωνο 693 93 91 663 και Νικόλαο Αγγελόπουλο έφορος τηλέφωνο 698 007 0102.

Αριθμός λογαριασμού τραπέζης Πειραιως 6335143639006

IBAN 8801713350006335143639006
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος "ΝΕΑ ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ": Εξήντα περίπου άνθρωποι ανάμεσά τους και παιδιά, μας έχουν ανάγκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator