ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

0


Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” διοργάνωσε “Παρουσίαση Μοντέρνων Χορών”.

Στην εκδήλωση, μαζί με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, έλαβαν μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσσου “ΡΕΑ” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων “ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ”.

Ο κ.Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους θεατές της εκδήλωσης, παρουσίασε τους προσκεκλημένους συλλόγους και ευχαρίστησε τα άτομα που βοηθούν πάντα τον Σύλλογο στην εκπλήρωση των στόχων του.

Η κ.Βασιλική Πιτσούνη, Χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο, τα παιδιά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την συνεργασία τους, παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Χορεύτριες και χορευτές, ακολουθώντας τον ρυθμό της μουσικής, χόρεψαν μοντέρνους χορούς και το κοινό έδειξε τον ενθουσιασμό του με το δυνατό του χειροκρότημα.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους και με την απονομή αναμνηστικών “Επαίνων Συμμετοχής”.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator