Αν χρειαστεί, κλείστε τα σύνορα

0


Η Τουρκία δεν χάνει ευκαιρία να μη δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Είτε πρόκειται για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είτε για το Κυπριακό ή για το Κουρδικό ή ζητήματα μειονοτήτων εντός τούτου του κατασκευασμένου και αδίστακτου κρατικού μορφώματος, αυτό που εκπέμπεται σταθερά από την κατεύθυνση της Αγκυρας είναι η βία.

Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από άλλη γλώσσα. Ακόμη και αν μερικοί ελληνόφωνοι θέλουν να τους παρουσιάσουν ως... Ευρωπαίους, πολιτισμένους, μη έχοντες καμία σχέση με το νομαδικό, κατακτητικό και ληστρικό παρελθόν τους, εκείνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το διατρανώσουν. Ο μόνος θεσμός που αναγνωρίζουν είναι η δύναμη.

Ολα τα υπόλοιπα τα θεωρούν αξιοθρήνητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προαναφερθέντων είναι αυτό που ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών στη χώρα του: «Αυτό που έκανε η Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Έχουμε μία συμφωνία επανεισδοχής με την Ε.Ε. και μία με την Ελλάδα. Παγώνουμε αυτή με την Ελλάδα».

Ο υπάλληλος του «σουλτάνου» Ερντογάν ουσιαστικά απειλεί, σαν καθαρόαιμος ασιάτης απόγονος του Ερτογρούλ, ότι θα πλημμυρίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες επειδή έχουμε κράτος δικαίου που δεν «πακετάρισε» τους Τούρκους στρατιωτικούς (οι οποίοι ζήτησαν άσυλο εδώ) για να τους στείλει πίσω στον θάνατο. Μπορούν, φυσικά, να υπάρξουν πολλά αντίμετρα για ό,τι... υπόσχεται ο Τσαβούσογλου. Πρώτα και κύρια το μήνυμα πρέπει να είναι πολιτικό και να απευθύνεται στους επίδοξους εποίκους. Οφείλει το ελληνικό κράτος να διατρανώσει ότι δεν επιθυμεί ούτε έναν λαθρομετανάστη και ότι η παράνομη είσοδος όχι μόνο δεν εξασφαλίζει πολιτογράφηση, αλλά τιμωρείται από τον νόμο.

Τέλος, το σημαντικότερο: αν χρειαστεί και στην περίπτωση που εγείρεται μείζονα απειλή για την εθνική ασφάλεια, να κλείσουν τα ανατολικά σύνορά μας - με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να συμφιλιωθούν οι πολίτες με την ιδέα ότι το κράτος, ο λαός και το έθνος μας γίνονται παίγνια στα χέρια των Τούρκων. Οι πολιτικοί που αδρανούν σε τέτοιες στιγμές και περιστάσεις είναι σύμμαχοι των εχθρών μας.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αν χρειαστεί, κλείστε τα σύνορα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator