Η απίστευτη έκρηξη αυταρχισμού της Ρένας Δούρου για τις μεθοδεύσεις της σχετικά με τις χωματερές της Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ

0



Δεν ήταν η πρώτη φορά που η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έδειξε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό της δημοκράτισσας και της ευαίσθητης, σε λαϊκές αντιδράσεις, πολιτικού.

Η έκρηξή της όμως στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου (την Πέμπτη 21 Ιουνίου), φαίνεται να ξεπέρασε κάθε όριο αφήνοντας έκπληκτους ακόμη και τους πολιτικούς αντιπάλους της!

Η προσπάθεια στελεχών και οπαδών του ΚΚΕ να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στο Θριάσιο Πεδίο εξαιτίας της χωματερής της Φυλής, την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της και ανεβαίνοντας στο βήμα κυριολεκτικά ξέσπασε αποδεικνύοντας ότι δεν δέχεται καμία κουβέντα και βέβαια κανένα διάλογο για τις μεθοδεύσεις της να δημιουργήσει τις χωματερές που αυτή και μόνο επιθυμεί.

Με απόλυτο τρόπο υποστήριξε ότι δεν θα ανοίξει μόνο το Γραμματικό αλλά και άλλους τέσσερις ανάλογους χώρους, χωρίς όμως να διευκρινίσει μέσα στην οργή της, ποιοί θα είναι αυτοί αν και είναι γνωστή η επιμονή της και για την μετατροπή των λατομείων του Κορωπίου σε χωματερές!

Μάλιστα έκανε σαφές ότι όσο κι αν αντιδράσουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, αυτή θα είναι απέναντι, χωρίς βέβαια να διευκρινίσει με ποιόν τρόπο θα αντιταχθεί στις λαϊκές διαμαρτυρίες!

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί, το ξέσπασμα αυταρχισμού της Ρένας Δούρου:



Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απίστευτη έκρηξη αυταρχισμού της Ρένας Δούρου για τις μεθοδεύσεις της σχετικά με τις χωματερές της Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator