Μουσική Συνάντηση, Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης & Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου

0



"Μουσική Συνάντηση, Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης & Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου στο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ., το Σαββάτο 9 Ιουνίου 2018 ."

Μία ακόμη σημαντική συναυλία, στο πλαίσιο στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, θα δοθεί το Σαββάτο 9 Ιουνίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δερβενίου, από Καθηγητές & Σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, αλλά και μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα γνωστών κλασικών συνθετών, με την συμμετοχή των Καθηγητών του Ωδείου, Κατερίνας Γκόλγκαρη και Άγγελου Κραβαρίτη.

Μαζί τους η Φιλαρμονική Δερβενίου υπό την διεύθυνση του, Παναγιώτη Παναγάκου.

Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του προγράμματος, έχουν οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές του Ωδείου, Στέλιος Γκόλγκαρης & της Φιλαρμονικής Ανδρέας Γλυνιάς.

Ώρα Έναρξης της συναυλίας, 20.30 με Είσοδο Ελεύθερη για το κοινό.
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουσική Συνάντηση, Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης & Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator