Η ΖΩΑΡΑ του Τέρενς του Κουίκ

0Μια ματιά θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί

Μάνος Βουλαρίνος

Υπάρχει ένας άνθρωπος που ενώ βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή καταφέρνει να μένει έξω (κάποιοι κακοήθεις λένε να βγάζει την ουρίτσα του απέξω) από τις ψυχοφθόρες εντάσεις στις οποίες μοιάζουν παραδομένοι όλοι οι συνάδελφοι του. Καταλαβαίνω ότι η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στον καλό φίλο του Αλέκση, τον Κωνσταντινο τον Εργατικό, αλλά ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρομαι δεν εισπράττει βουλευτική αποζημίωση. Είναι όμως υφυπουργός και μάλιστα σε κανονικό υπουργείο και όχι σε τίποτα (Νότιας) Μακεδονίας – Θράκης. Είναι υφυπουργός εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα απόδημου ελληνισμού και εδώ και πολύ καιρό, μακριά από τα αδηφάγα φώτα της δημοσιότητας (και κυρίως μακριά από διαμάχες που κλείνουν πόρτες) ζει ζωάρα. Ή μάλλον (για να το γράψω όπως του πρέπει) ΖΩΑΡΑ!

Φίλες, φίλοι και οι υπόλοιποι, ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ, δεν κάθεται να χαλάσει τη ζαχαρένια του με οικονομίες, παιδείες, υγείες, Μακεδονίες, τρομοκρατίες, εγκληματικότητες και άλλα τέτοια πεζά. Αντιθέτως, οργώνει την Υφήλιο και κάτι κάνει που δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά είμαι βέβαιος πως είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας. Κι όταν δεν ταξιδεύει συναντά προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και ανταλλάσουν απόψεις (αυτές που έχουν διπλές προκειμένου να συμπληρώσει ο καθένας το άλμπουμ του)

Μια ματιά στον λογαριασμό ΥΦΥΠΕΞ Τ. ΚΟΥΙΚ στο τουίτερ και στο σάιτ terensquick.gr θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Γιατί για τη ζωάρα δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλλει. Και μπράβο του (για να καταλάβετε πόσο σκληρά εργάζεται ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ να σας πω πως όσα θα δείτε αφορούν μόνο τις δραστηριότητες Μαΐου-Ιουνίου).

Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΖΩΑΡΑ του Τέρενς του Κουίκ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator