Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας για δημοσίευμα

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, ο Φορέας που προΐσταμαι έγινε στόχος κακόβουλου δημοσιεύματος και παραπληροφόρησης από τοπικό blog σε δημοσίευμα με τίτλο "Αποκλειστικό: Με άγριες διαθέσεις το λιμενικό στη παραλία Λουτρακίου".

Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται ανακριβώς ότι δεν έχουν χορηγηθεί άδειες από το Φορέα μας στα καταστήματα τη στιγμή που οι άδειες αυτές έχουν εκδοθεί εδώ και αρκετούς μήνες, επίσης αναφέρεται ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το Λιμεναρχείο Κορίνθου τη στιγμή που ουδέν πρόστιμο επιβλήθηκε παρά μόνο δόθηκε έγγραφη σύσταση και προθεσμία για συμμόρφωση, σε όσους επαγγελματίες είχαν υπερβεί τον αδειοδοτούμενο χώρο τους.

Τα μόνα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αφορούσαν το αντικείμενο του Υπαίθριου Εμπορίου και δεν έχουν καμία σχέση με τα καταστήματα.

Είναι καλό για τους διαχειριστές των blog στο κυνήγι της "αποκλειστικότητας" να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των "πληροφοριών" που λαμβάνουν προκειμένου να μην εκτίθενται οι ίδιοι.

Θεωρώ άδικο να αποδίδονται αναληθείς ενέργειες σε δύο Φορείς (Λιμεναρχείο Κορίνθου, Λιμενικό Ταμείο) που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και επιδεικνύουν την προσήκουσα ανεκτικότητα που παρέχεται από τη κείμενη νομοθεσία κατά τη διενέργεια των επιβαλλόμενων, από αυτήν, ελέγχων.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η τήρηση της νομιμότητας επί των παραχωρούμενων χώρων, πλην των επιβαλλόμενων από τη κείμενη νομοθεσία, αποτελεί επιτακτικό και επανειλημμένο αίτημα του Συλλόγου των ίδιων των επαγγελματιών προς το Φορέα μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας για δημοσίευμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator