ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ

0
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση, για τη Στυμφαλία και τον Φενεό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Ο τίτλος «ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΟΙΗΤΗ από τη λίμνη της Στυμφαλίας στις κορυφές της Ζήρειας» είναι χαρακτηριστικός του θέματος που θα αναπτύξουν οι ομιλητές Κώστας Βασιλείου, νομικός – συγγραφέας και Γιάννης Σώκος, ποιητής, δημοσιογράφος.

Πρόκειται για την παρουσία της ορεινής Κορινθίας, μέσα στην ποίηση και το πεζογραφικό έργο του κορυφαίου Κορίνθιου λογοτέχνη Ντίνου Βλαχογιάννη, του οποίου η αξία είναι αναγνωρισμένη και βραβευμένη πέρα από τα όρια του νομού και της χώρας μας.

Το ότι αυτός πανέμορφος τόπος λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης σε έναν σημαντικό πνευματικό δημιουργό, δικαιολογεί απόλυτα την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, πού υπογράφουν το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ο Δήμος ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ και το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΙΔΡΥΜΑ Ομίλου Πειραιώς.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει επιλεγμένο πρόγραμμα απαγγελιών και δραματοποιημένων λογοτεχνικών κομματιών από τη Σικυώνια Σκηνή, υπό την υπεύθυνη καθοδήγηση του Γιώργου Καρβουντζή.
Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator