Διπλό έγκλημα...

0Σήμερα ή αύριο περιμένουμε τον Ζόραν Ζάεφ να μας κάνει τη χάρη να αποδεχθεί το όνομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Αύριο, Παρασκευή, όλως τυχαίως θα κατατεθεί στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλα αυτά τα αστεία περί πλεονασμάτων – μαμούθ αλλά και μια σειρά από μέτρα – φωτιά. Όπως π.χ. την αύξηση του ΕΝΦΙΑ (που ήταν παράνομος και θα καταργούνταν), την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, την επιβεβαίωση για τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου και ποιος ξέρει ποια άλλα κρυφά μέτρα.

Όλως τυχαίως ένα μείζον εθνικό θέμα θα μετατραπεί σε φιέστα στις Πρέσπες κι ένα μείζον οικονομικό θέμα θα γίνει χαβαλές στη Βουλή. Το ένα θα καλύπτει το άλλο και ο κόσμος δεν θα πάρει χαμπάρι τίποτε. Οι μισοί θα κοιτάνε την τσέπη τους που αδειάζει και οι άλλοι ότι κάποιοι άθλιοι τύποι παραχώρησαν για 30 αργύρια το όνομα, τη γλώσσα, την εθνότητα της Μακεδονίας.

Το λες και επιτυχία αυτό για την κυβέρνηση έτσι δεν είναι; Άλλωστε, τα τελευταία τρία χρόνια αυτό συνήθιζε να κάνει και γι’ αυτό πέρασαν τόσα και τόσα σκληρά μέτρα.

Το διπλό έγκλημα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Ο Αλέξης και ο Κοτζιάς δίνουν γη και ύδωρ για να κρατηθούν στην εξουσία, αδιαφορώντας για το αν θα μετατραπούν σε Εφιάλτες της ιστορίας.

Και ταυτόχρονα ο Τσακαλώτος υποθηκεύει το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Τινάζει στον αέρα ακόμη και την όποια καλή διάθεση υπάρχει για απομείωση του χρέους. Να μας το θυμηθείτε. Ούτε τη ρύθμιση που είχαν πετύχει Σαμαράς με Στουρνάρα το 2012, δεν θα τους δώσουν. Το είπε χθες και ο Σεντένο: «Αν χρειαστεί μείωση το χρέος θα το κάνουμε».

Και τι κάνει η κυβέρνηση; Τινάζει από μόνη της την υπόθεση στον αέρα. Διότι όταν αποδέχεται και δεσμεύεται για πλεονάσματα που θα ξεπεράσουν το 5% τι λένε οι δανειστές; «Έχετε λεφτά, μαζεύετε και γεμίζετε τα ταμεία, μπορείτε να εξυπηρετείτε το χρέος σας, οπότε τι ρύθμιση να σας κάνουμε; Δεν χρειάζεστε τίποτε».

Μιλάμε για έγκλημα κανονικό αλλά μην ξεχνάτε. Θα μιλήσει ο Ζάεφ και θα καλυφθούν τα πάντα. Κι όταν πουληθεί η Μακεδονία μην ανησυχείτε. Ένας χαμός στη Βουλή για την οικονομία, μπορεί και μια τρομοκρατική ενέργεια των σκληρών μπαχαλάκηδων και θα καθαρίσει ο Τσίπρας. Για προσέξτε τις επόμενες εβδομάδες.

AntiNews
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διπλό έγκλημα..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator