ΚΟΡΙΝΘΟΣ: "Εσκεμμένο φάουλ" η ανακοίνωση του συνδυασμού του Νίκου Σταυρέλη

0



Μόνο ως απρέπεια και μάλιστα σοβαρή μπορεί να χαρακτηριστεί η μη διευκρίνηση για ποιον "Χρήστο Κορδώση" πρόκειται στο δελτίο τύπου του συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη στο οποίο εμφανίζεται να τον υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, και ένας "Χρήστος Κορδώσης αγρότης και ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου".

Και επειδή (σκόπιμα πιθανότατα) προκλήθηκε σύγχιση ξεκαθαρίζουμε πως ΔΕΝ πρόκειται για τον νυν δημοτικό σύμβουλο της "Συμμαχίας Πολιτών" και πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας (κάτω φωτο) ο οποίος είναι ΚΑΙ αγρότης ΚΑΙ ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου και -το σημαντικότερο- δεν έχει δείξει ΠΟΤΕ σημάδια "κωλοτούμπας" στην αυτοδιοικητική του πορεία.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης συνεχίζει τον αγώνα του στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου της "Συμμαχίας Πολιτών".



Δείτε το δελτίο τύπου όπως δημοσιεύτηκε:

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νίκου ΣΤΑΥΡΕΛΗ για την εκλογή του ως Δημάρχου στο Δήμο Κορινθίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

Γνωρίζουμε:

το ήθος του, την εντιμότητά του, την ακεραιότητά του, τη σοβαρότητά του, το δημοκρατικό του ήθος, τις αυτοδιοικητικές του γνώσεις, την εμπειρία του και τη μετριοπάθειά του.

Είμαστε Κορίνθιοι διαφορετικών πολιτικών τοποθετήσεων, διαφορετικών επαγγελματικών τάξεων και τασσόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό του για το άλμα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

1. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ – ΠΡ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ALPHA BANK

2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ –ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

3. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

4. ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

5. ΚΟΡΔΩΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ


6. ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΛΜΥΡΗΣ

7. ΜΠΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

8. ΡΟΤΖΙΩΚΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

9. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

10. ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡ. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΕΗ

Κόρινθος 22/06/2018
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: "Εσκεμμένο φάουλ" η ανακοίνωση του συνδυασμού του Νίκου Σταυρέλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator