Ζόραν Ζάεφ: "Οι δυο λαοί, οι «Μακεδόνες» και οι Έλληνες" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Του Τάσου Ευαγγελίου

Με την υπογραφή της συμφωνίας ο πρωθυπουργός των Σκοπίων έδειξε να οριοθετεί τους κανόνες που θα ισχύουν στο εξής αποκαλώντας τους κατοίκους της χώρας του ως «Μακεδόνες» επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό όλους όσοι αντιδρούν και εκφράζουν αντιρρήσεις για τα όσα αυτή περιλαμβάνει.

Συγκεκριμένα, ο Ζόραν Ζάεφ στην ομιλία του και μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα και τους επίσημους προσκεκλημένους, έδωσε το στίγμα των όσων θα ακολουθήσουν μετά την υπογραφή της συμφωνίας.

Από την αρχή ανέφερε ότι «Η μακεδονική και η ελληνική κοινωνία είναι υπέρ, θέλουν την ειρήνη». ενώ στη συνέχεια και αφού ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα πρόσθεσε πως: «η ευρωπαϊκή αντίληψη αποτελεί δημοκρατική έκφραση, οι Έλληνες, οι Μακεδόνες, οι Ευρωπαίοι είναι πιο ισχυροί απέναντι στην ξενοφοβία».

Και άλλες φορές μέσα στην ομιλία του αναφέρθηκε στον «λαό του» ως «Μακεδόνες» καθιερώνοντας επί της ουσίας την ταυτότητα και την εθνικότητα που ούτως ή άλλως ορίζεται στη συμφωνία που υπεγράφη το πρωί στις Πρέσπες

Μια συμφωνία που ισχύει και δημιουργεί, όπως πλέον είναι κατανοητό, τετελεσμένα παρά την προσπάθεια ορισμένων πλευρών και ειδικά του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου, να πείσουν πως θα ισχύσει μόνον όταν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή.

Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζόραν Ζάεφ: "Οι δυο λαοί, οι «Μακεδόνες» και οι Έλληνες" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator