ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 69

0ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλοι και φίλες. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με δέχεστε στα σπίτια σας τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια , για τα καλά σας λόγια που μου δίνουν το κουράγιο να συνεχίζω, και για την "συνεργασία σας" στο πολύ δύσκολο έργο που διάλεξα να κάνω.

Όπου κι αν πας, καλοκαίρι όπως στο χωριό σου, δε θα ζήσεις πουθενά!

Γιατί «σπίτι» ονομάζεται το μέρος όπου βρίσκεται η καρδιά σου. Η δική μου ήταν στα παιδικά μου χρόνια, που στο χωριό τα απολάμβανα όσο πουθενά, τότε που τα πνευμόνια μου δεν είχαν σταφιδιάσει από το νέφος και μπορούσα να τρέχω όλη μέρα… καλό καλοκαίρι συμπατριώτες και μην ξεχνάτε τα χωριά μας , μας έχουν ανάγκη!!

Εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο!

ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΔημοσίευση: Ιουνίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 69"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator