ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 - 2019

0



Το Ν.Π.Δ.Δ « Η ΜΗΚΩΝΗ» συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» του ΕΣΠΑ παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες Βρεφονηπιακής Αγωγής στους ωφελούμενους

Αγαπητοί γονείς,

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», στην προσπάθειά του να επιτελέσει όσο αρτιότερα γίνεται το έργο του και με πλήρη επίγνωση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας αποφάσισε τη συμμετοχή του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξασφαλίζοντας πόρους ύψους 50.000€ με σκοπό την ίδρυση δημοτικών Βρεφικών Τμημάτων .

Το γεγονός αυτό μας δίνει τη δυνατότητα από τη νέα σχολική χρονιά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Βρεφονηπιακής Αγωγής στις εγκαταστάσεις του κτιριακού συγκροτήματος Προσχολικής Αγωγής της οδού Κλεισθένους 83, στο Κιάτο.

Πληροφορίες:

Τμήμα Παιδικής Φροντίδας Παιδείας & Δ.Β.Μ
Κλεισθένους 83, Κιάτο | Τηλ: 2742-0-28743
Προϊσταμένη: Πάγκα Αγγελική

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΖΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ
Κλεισθένους 57 | 202 00 Κιάτο
Τηλ: 2742021921
www.mikoni.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 - 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator