Επίσημοι υποστηρικτές της Regatta “Odyssey” 2018 στην Κόρινθο οι Ασφάλειες Πιέτρη

0Αγώνας θαλάσσης (Ρεγκάτα) διοργανώνεται από τις 11 έως τις 17 Μαΐου.

Η Owner's Cup 2018 Regatta "Odyssey" είναι έτοιμη να αναχωρήσει από το Μεγανήσι για μια συναρπαστική εβδομάδα ιστιοπλοΐας προς την τελευταία Πρωτεύουσα της Αρχαίας Ελλάδα, την Κόρινθο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε Ναύπακτο, Αίγιο και Κόρινθο και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τις ομορφιές της ελληνικής γης.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

11.00πμ - 05.00μμ

3η Ιστιοδρομία ΑΙΓΙΟ _ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

10.00πμ Ξενάγηση Αρχαία Κόρινθος

12.00πμ Ιστιοδρομία Περιήγησης στην περιοχή

08.00μμ Απονομή Αγώνα - Έπαθλα

Η Πιέτρης & Συνεργάτες www.pietrisinsurance.gr ως ανεξάρτητος σύμβουλος ασφαλίσεων σε συνεργασία με τις εγχώριες και ασφαλιστικές του Λονδίνου, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε τύπου σκάφους και πλοίου καθώς και την αστική ευθύνη λιμένων και μαρίνων.
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσημοι υποστηρικτές της Regatta “Odyssey” 2018 στην Κόρινθο οι Ασφάλειες Πιέτρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator