Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο φοβάται η Ρωσία

0




Ορατός είναι ο κίνδυνος ξεσπάσματος ενός Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές.

Τα διπλωματικά... τζαρτζαρίσματα μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ ανησυχούν τους Ρώσους οικονομολόγους περισσότερο και από τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας.

Σε δηλώσεις του, ο κορυφαίος Ρώσος τραπεζίτης Andrei Kostin, ανέφερε «Πιο πολύ από τις οικονομικές κυρώσεις με ανησυχεί ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πιο πολύ παρά ποτέ να είναι κοντά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Όπως είπε, περισσότεροι από τους μισούς Ρώσους (ποσοστό 55%) πιστεύουν ότι «ο Τρίτος Παγκόσμιος είναι κοντά εξαιτίας της αυξανόμενης επιθετικότητας των ΗΠΑ».

«Είναι σημαντικό να δούμε τι συμβαίνει στις διεθνείς σχέσεις. Ο κόσμος είναι όλο και πιο επικίνδυνος», σημείωσε.

Σε δημοσίευμα του το cnbc σημειώνει ότι τα σχόλια αυτά γίνονται σε μια συγκυρία όπου επικρατεί «παγωμάρα» στις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ, ίσως μάλιστα να είναι η χειρότερη φάση μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Την ένταση έχει πυροδοτήσει η ρωσική στήριξη στον Άσαντ και η φημολογούμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο φοβάται η Ρωσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator