Θα ασχοληθούμε καθόλου με τον Τσίπρα;

0


Κάθε λίγο καινούργια θέματα προς συζήτηση στον ορίζοντα. Εθνικά κατά βάση. Και τι εθνικά; Ιμιτασιόν!

Κάτι τάχα πόλεμοι και φουρτούνες, προκλήσεις τούρκικες κλπ, θέματα που τα ζούμε δεκαετίες τώρα. Ποτέ δεν δίναμε βάση σε αυτά βέβαια, εκτός από τώρα. Τώρα που θέλουμε να σώσουμε τον Πάνο τον Καμμένο από τον πλήρη διασυρμό στις επερχόμενες εκλογές. Τώρα που θέλουμε να καλύψουμε τον Πρωθυπουργό μας από όλες τις λανθασμένες του κινήσεις και να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται.

Κακά τα ψέματα. Είμαστε σε μια μεγάλη προεκλογική περίοδο και όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά εθελοτυφλεί. Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τους εαυτούς τους από την επικαιρότητα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Προσπαθούν να περνούν στο «ντούκου» όλα τα «φάλτσα» της κυβερνητικής τους πολιτικής.

Η μόνη ενασχόλησή μας με τους πλειστηριασμούς παραδείγματος χάριν, είναι μόνο όποτε έχει κάποιο επεισόδιο ο Λαφαζάνης και οι λοιποί που υποδύονται τους πάσης φύσεως Ρομπέν των Δασών. Διορίζονται ακόμη οι πάντες από τα παράθυρα, έχουμε πρωτοφανή αριθμό Ελληνοποιήσεων σύμφωνα με πηγές, δεν ασχολούμαστε με τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνον με τις ορέξεις του Ερντογάν και τις απαντήσεις του Καμμένου.

Η ασφάλεια έχει εξαλειφθεί, έχει καταρρεύσει. Ληστές μπαίνουν συνεχώς ανενόχλητοι πλέον και το μόνο στο οποίο μας προτρέπει η εθνοσωτήριος ελληνική κυβέρνηση, είναι να κάνουμε πως κοιμόμαστε την ώρα του εγκλήματος. Και εμείς αναπαράγουμε τον Ερντογάν.

Κι έτσι λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας, περνάει ζωή και κότα, ετοιμάζοντας τον εαυτό του και την ομάδα του ανενόχλητος για τις εκλογές που ξαφνικά θα προκηρύξει. Ξαφνικά για τους άλλους βέβαια. Όχι για τον ίδιο.

Ελέγχουμε τις Ελληνοποιήσεις; Ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν δικαίωμα ψήφου; Πόσοι είναι; Τι πρεσβεύουν; Πού έχουν εγκατασταθεί; Πότε ήλθαν και μπόρεσαν κιόλας να απολαύσουν τη διαδικασία της Ελληνοποίησης; Ανεπίσημοι αριθμοί που έχουν διαρρεύσει μιλούν για 950.000 άτομα. Ψηφίζουν; Πού; Υπάρχει ενδεχόμενο να στηρίξουν μια υποψηφιότητα μουσουλμάνων στη χώρα; Θα έχουμε επίσημη εκπροσώπηση Μουσουλμανικού κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και με τι ποσοστό; Αν αληθεύει ο αριθμός των 950.000, αντιλαμβανόμαστε ότι αλλοιώνουν το αποτέλεσμα και μπορούν σύσσωμοι να εκλέξουν την κυβέρνηση που επιθυμούν;

Ας συνέλθουμε επιτέλους. Καίγεται το δάσος και κοιτάμε το δέντρο. Και δεν μιλάει κανείς(!). Είμαι ο τρελός της ιστορίας που το αναφέρω; Μακάρι! Μακάρι να είμαι εκτός πραγματικότητας. Μακάρι να είμαι τρελός. Μακάρι να έχω χάσει τα λογικά μου. Αν όμως δεν είμαι, τότε προβλέπονται θεομηνίες…

Mea Culpa
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα ασχοληθούμε καθόλου με τον Τσίπρα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator