ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ»

1



Το ΙΝΚΑ Κορινθίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία Πολιτών για τη Συγκοινωνιακή Σύνδεση του «Προαστιακού» με την Κόρινθο και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην πορεία από την πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου στον Σταθμό του «Προαστιακού» που γίνεται το Σάββατο 19 Μαΐου στις 11 το πρωί.

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας έχει παρέμβει επανειλημμένα τόσο στον Δήμο Κορινθίων, όσο και στον ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση μεταξύ κέντρου Κορίνθου - Σταθμού του «Προαστιακού», που μπορεί να γίνει άμεσα και πάμφθηνα μέσω τοπικών δρομολογίων τραίνου-τραμ με την χρήση της υφιστάμενης, διατηρητέας μετρικής γραμμής ΟΣΕ που συνδέει τον Σταθμό του «Προαστιακού» με τον διατηρητέο Σταθμό ΟΣΕ στο κέντρο της Κορίνθου.

Δυστυχώς, ο Δήμος Κορινθίων, στερούμενος πρακτικής σκέψης και οράματος, αντί να απαιτήσει την λειτουργία αυτή, έχει ξεκινήσει σειρά παράνομων ενεργειών σε βάρος τόσο της γραμμής (όπου επιχείρησε να δημιουργήσει «δρόμο»), όσο και των διατηρητέων κτηρίων του Σταθμού (κατεδάφισε διατηρητέα κτήρια του 1930-1934), με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής η λύση αυτή, που είναι και η μόνη ορθή για την πραγματικότητα της Κορίνθου, άκρως οικονομική και ταχύτατη.

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας, ελπίζει ότι η πρωτοβουλία των Πολιτών, θα αποτελέσει εφαλτήριο για την εκλογίκευση του Δήμου Κορινθίων και την σύνδεση επιτέλους της Κορίνθου με τον Σταθμό του «Προαστιακού» με τρόπο που αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή πόλη.

Κόρινθος 17/52018

Για το ΔΣ
Αναστάσιος Μηλιώτης
Γραμματέας ΔΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2018

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ»"
Christos είπε...

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ . ΜΑΛΛΟΝ Ο Κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ . ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ .


20 Μαΐου 2018 στις 11:56 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator