Μην πιάνετε στο στόμα σας τον Λαμπράκη. Δεν ήταν αυτός που ψήφιζε δυο δυο τα μνημόνια !!!

0Ο Μητσοτάκης το 1963 ήταν αγέννητος. Και ο Τσίπρας επίσης. Όμως δεν εμποδίζει και τους 2 να αντιδικούν για τη δολοφονία του Λαμπράκη. Ο Λαμπράκης ήταν βουλευτής της ΕΔΑ και σκοτώθηκε απο το παρακράτος της εποχής.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Η δολοφονία του προκάλεσε διεθνή κατακραυγή για τις αυταρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Καραμανλή και των Σωμάτων Ασφαλείας, που αποδείχθηκε ότι όχι μόνο ανέχονταν, αλλά και εξέθρεψαν τον ανεξέλεγκτο παρακρατικό μηχανισμό. Γνωστή έχει μείνει η δήλωση του Κ.Καραμανλή που έφθασε στο πολιτικό γραφείο, λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση, αναφώνησε οργισμένος: «Μα ποιος κυβερνά επιτέλους αυτήν τη χώρα;»

http://archive.is/8Wwta

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ήταν αριστερος, αγωνιστής,ιδεολόγος, δεν ψήφισε ούτε θα ψήφιζε ποτέ μνημόνια ούτε θα συναινούσε για την εξαθλιωση των πολιτών και αν ζούσε σήμερα σε πολλούς απο τους κυβερνώντες θα γύριζε σίγουρα την πλάτη αν δεν τους έφτυνε πρώτα κατάμουτρα.

Το Μάιο του 2010 3 νέοι άνθρωποι και ένα αγέννητο βρέφος χάνουν τη ζωή τους απο εμπρησμό στη Marfin που έκαναν επίσης παρακρατικοί της εποχής

http://archive.is/CrLQW

ΕΡΕ (απ' όπου στη συνέχεια στελεχώθηκε μεταπολιτευτικά η ΝΔ) τότε κυβερνούσε στη δολοφονία Λαμπράκη, ΠΑΣΟΚ (απ' όπου στη συνέχεια με μεταγραφές στελεχώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ) κυβερνούσε στη δολοφονία των 4. Ειδικά για το δεύτερο γεγονός δεν βρέθηκαν ποτέ οι δολοφόνοι εμπρηστές ούτε καταδικάστηκε κανείς.

Ομως για το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ το σημαντικό είναι η δολοφονία που έγινε το 1963 βουλευτή της ΕΔΑ που έχει τόση σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ όση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει με την αριστερά...

Λογικό φαίνεται να τσακώνονται για μια δολοφονία που έγινε πριν 55 χρόνια, γιατί δεν μπορούν να τσακωθούν για κάτι άλλο, γιατί πρακτικά πλέον δεν διαφέρουν σε κάτι ουσιαστικό στην πολιτική τους.

Τι να πουν για να συσπειρώσουν τον κόσμο τους οι Συριζαίοι; Για τα μνημόνια που ψηφίζουν δυό δυό με χέρια και με πόδια τα συντρόφια;

Για το μισό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ που έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ; Να πουν για τις δολοφονίες και τις μεταναστεύσεις που γινόταν επι των κακών Σαμαροβενιζέλων; Για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου; Για τους πλειστηριασμούς; Μα και αυτοί τα ίδια και χειρότερα κάνουν.

Για τον Λαμπράκη θα πουν και για τα Μακρονήσια, μπας και συγκινήσουν τους ηλικιωμένους, αυτούς που πριν απο λίγα χρόνια φωναζαν οτι ήρθε ο Αντρέας να φάει ο κόσμος κρέας και λιγο μετά ψήφιζαν το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ της μεγάλης μάσας και στο τέλος νόμισαν οτι ο Αλέξης ήταν ο νέος Αντρέας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία (ΓΑΠ) και τη δεύτερη σαν φάρσα (Αλεξης).

Λαμπράκης λοιπόν αφου τελείωσε η Novartis και άμα τους τελειώσει ο Λαμπράκης θα φτάσουν στην άλωση της Κωνσταντινούπολης, τους Πράσινους και τους Βένετους του Βυζαντίου και μετά κατευθείαν στον Πελοποννησιακό πόλεμο.


Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μην πιάνετε στο στόμα σας τον Λαμπράκη. Δεν ήταν αυτός που ψήφιζε δυο δυο τα μνημόνια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator