500.000 ευρώ στην Πελοπόννησο Α.Ε για εκδηλώσεις ζαρζαβατικών !!!

0Για νέους εκφυλισμούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κάνει λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Γούργαρης.

ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι γνωστοί δεκατρείς (έλειπε ο δέκατος τέταρτος) με την ψήφο του κ. Αλευρά συμπλήρωσαν τον μαγικό αριθμό δεκατέσσερα και έδωσαν άλλα 500.000 ευρώ στην Πελοπόννησο Α.Ε. για ευαισθητοποίηση και εκδηλώσεις ζαρζαβατικών.

Ενέκριναν το νέο χαράτσι στους κτηνοτρόφους, το τέλος βοσκής, που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αποφάσισαν να διαθέσουν ένα εκατομμύριο ευρώ (τόσο είναι το χαράτσι στην Πελοπόννησο) σε τρωκτικά για μελέτες και έρευνες. Και αυτά την ώρα που κόβουν το ρεύμα στις εγκαταστάσεις άρδευσης για χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτικτηνοτρόφους, την ώρα που η τιμή για το γάλα, ειδικά το αιγοπρόβειο, κατρακυλά και οι τιμές των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων τραβούν την ανηφόρα.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τέτοια όργανα. Είναι μάλιστα τέτοιος ο εκφυλισμός που όντας δώδεκα (12) στην αίθουσα μετριόντουσαν για δεκατέσσερεις (από τους πενήντα ένα (51)) όσοι δηλαδή χρειάζεται για να παρθεί μία σύννομη απόφαση.

Είναι ανάγκη οι φτωχοί αγρότες και κτηνοτρόφοι συσπειρωμένοι στους αγροτοκτηνοτροφικούς συλλόγους να δυναμώσουν την πάλη τους για μέτρα ανακούφισης και επιβίωσης σήμερα, στην προοπτική συνολικότερων αλλαγών στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας, που μπορεί να επιβάλει η συμμαχία των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων στην πόλη και στο χωριό.

Υ.Γ.: Για να μην λένε κάποιοι ότι λέμε ψέματα δίνουμε στην δημοσιότητα τον πίνακα με το τέλος βοσκής για την Αρκαδία και την εισήγηση για την προγραμματική σύμβαση με την Πελοπόννησο Α.Ε.»

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "500.000 ευρώ στην Πελοπόννησο Α.Ε για εκδηλώσεις ζαρζαβατικών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator