ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

0



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΗΣ» ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 

Καθημερινά ακούμε από κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για "τέλος μνημονίων", "δίκαιη ανάπτυξη", "υγιή επιχειρηματικότητα" και άλλες βαρύγδουπες δηλώσεις που μόνο στόχο έχουν, να καλλιεργήσουν ψεύτικες προσδοκίες και να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα στους σχεδιασμούς του κεφαλαίου για μεγαλύτερη κερδοφορία.

Δίκαιο και υγιές για την εργοδοσία και την κυβέρνηση είναι εμείς οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι στο νομό Κορινθίας να δουλεύουμε 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς σταθερό ωράριο, να μην παίρνουμε ρεπό, οι υπερωρίες μας να μην πληρώνονται και να αξιοποιούνται για να μας διευθετούν ακόμα περισσότερο το ωράριο εργασίας, να μας μετακινούν από κατάστημα σε κατάστημα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Να καταστρέφουμε την υγεία μας από την εντατικοποίηση και τα ανύπαρκτα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Να δουλεύουμε με ατομικές συμβάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της εργοδοσίας

Αυτή η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα περί καλών και κακών εργοδοτών και το οικογενειακό κλίμα που μας πλασάρουν για να μας στοιχήσουν πίσω από ξένα συμφέροντα . Αποδεικνύει ότι η ανάπτυξη των κερδών της εργοδοσίας τσακίζει τα δικαιώματα μας, τα κέρδη τους βγαίνουν από το δικό μας ξεζούμισμα.
Για αυτήν την ανάπτυξη και τα κέρδη του κεφαλαίου και με σημαία την "γεωστρατηγική αναβάθμιση" της χώρας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας εμπλέκει όλο και πιο βαθιά στους δολοφονικούς – ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ. Εξισώνει θύτες και θύματα στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο το Ισραήλ.

Η ανάπτυξη ή θα είναι δίκαιη για τον εργαζόμενο ή για τον επιχειρηματία. Γι’ αυτό και πρέπει να καταδικαστεί από κάθε εργαζόμενο και η στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, καλούν να απεργήσουμε με στόχο την επιτυχία των αναπτυξιακών μέτρων που μας έφτασαν ως εδώ. Καμία ανοχή και καμία εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε οι εργαζόμενοι σε δυνάμεις, που μπροστά στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου λούφαξαν. Η στάση τους είναι γνωστή εδώ και χρόνια και χρειάζεται να πάρει απάντηση.

Διεκδικούμε:

Ø Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές.

Ø Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.

Ø Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ, κανένας κάτω από τα 751 ευρώ.

Ø Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας

Ø Kανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Ø Κάτω οι φόροι – να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο

Ø Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας

Ø Να γίνουν προσλήψεις στα δημόσια Νοσοκομεία, στα σχολεία, μόνιμων πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτικών και υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 

Το Δ.Σ.
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator