Πνευματικός: Είναι τιμή μου που είμαι Δήμαρχος σε αυτό το Δήμο και είμαι εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος (video)

0Δεν υπάρχει προηγούμενο σε ολόκληρη την χώρα να έχουν ξεκινήσει τόσο νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές. Αντί να μιλάμε για την υλοποίηση των έργων στον Δήμο που γίνεται με κόπο και με μεράκι βλέπουμε τις φιλοδοξίες του καθενός. Θα κριθούμε όλοι που θα καταθέσουμε το όνομά μας.

Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλ.Πνευματικός στην σημερινή συνέντευξη τύπου.


Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: Είναι τιμή μου που είμαι Δήμαρχος σε αυτό το Δήμο και είμαι εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator