Έτσι μπλόκαρε τις φρεγάτες ο Ερντογάν - Απείλησε ότι θα κλείσει το εργοστάσιο της Ρενό στην Τουρκία

0

Οι φρεγάτες FREMM αποδεικνύεται τελικά ότι αποτελούν πανίσχυρα τα όπλα τα οποία δεν επιθυμεί με τίποτε η Αγκυρα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Αρκεί να θυμηθούμε τα τουρκικά δημοσιεύματα κατά την ελληνο-αιγυπτιακή άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ όταν αιγυπτιακές FREMM βρέθηκαν στα ελληνικά νερά.

Όπως αποκαλύπτει το ΠΑΡΟΝ ο πρέσβης της Τουρκίας στο Παρίσι μετέφερε στο Υπουργείο Αμυνας το τελεσίγραφο της Αγκυρας ότι θα κλείσει το εργοστάσιο της Ρενό αν παραχωρηθούν οι φρεγάτες στην Ελλάδα. Η χώρα μας από την άλλη εξακολουθεί να υποτιμά την αντίπαλο και χειρίζεται με ιδιαίτερη ελαφρότητα αυτά τα ζητήματα.

Και φυσικά αποδεικνύεται πόσο μεγάλη σημασία έχει να διαθέτεις ξένες βιομηχανίες στο έδαφός σου επειδή οι οικονομικές συνθήκες είναι ελκυστικές. Διαθέτεις ανά πάσα στιγμή ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια σου, κάτι που η χώρα μας ουδέποτε υπολόγισε όταν άρχισαν οι ξένες βιομηχανίες να μας εγκαταλείπουν χάρη στις επιλογές μας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έτσι μπλόκαρε τις φρεγάτες ο Ερντογάν - Απείλησε ότι θα κλείσει το εργοστάσιο της Ρενό στην Τουρκία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator