Νοσοκομείο Κορίνθου: Σε λειτουργία η νέα Ψυχιατρική Κλινική

0Δυναμικότητας 12 κλινών είναι η νέα Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της χθες, Δευτέρα (23/04/2018), σχεδόν δύο μήνες μετά τα εγκαίνιά της.

Η κλινική στελεχώθηκε από 4 ειδικευμένους ψυχιάτρους, 1 ψυχολόγο και 1 εργοθεραπεύτρια. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κάλυψης και πέμπτης θέσης ψυχιάτρου.
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νοσοκομείο Κορίνθου: Σε λειτουργία η νέα Ψυχιατρική Κλινική"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator