Το 'πε και το 'κανε ο Μπίτζιος: Πάντα δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη - ΒΙΝΤΕΟ

0Δωρεάν αρνιά και αυγά μοίρασε για ακόμα μια χρονιά σε όσους έχουν ανάγκη ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χιλιομοδίου Κορινθίας Δημήτρης Μπίτζιος.
Ο δραστήριος "πρόεδρος των φτωχών", όπως τον έχουμε ονομάσει εδώ, δείχνει και φέτος το κοινωνικό του πρόσωπο προς τους συμπολίτες του όπου έστειλε και τις ευχές του:

Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το 'πε και το 'κανε ο Μπίτζιος: Πάντα δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator