Πάλι... αδιάβαστος ο Χρυσοχοΐδης!...

0



Δείτε τι δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Ε.Υ.Π. που ρωτήθηκε σχετικά και που είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Έργου «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών» (το περίφημο "GIS" δορυφορικό σύστημα επιτήρησης των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων μας με το ρώσικο λογισμικό), ως απάντηση στη δήλωση του Μιχ. Χρυσοχοίδη στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" στην εκπομπή "HAPPY DAY" την προπερασμένη Δευτέρα, που ανέφερε ότι το σύστημα αυτό είναι ένα "άχρηστο GPS"!...

«Ο Χρυσοχοίδης πιάστηκε πάλι αδιάβαστος... Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει και να το καταλάβει φυσικά, ότι άλλο GPS και άλλο GIS”.Και αν δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να διαβάσει ή δεν τα καταλαβαίνει, ας ρωτήσει τους «λαδιάρηδες» που «φύτεψε» επί θητείας του στην Ε.Υ.Π. το 2009, να του τα εξηγήσουν. Κι επειδή ανέφερε ψευδώς ότι η Ευρωπαική Ένωση απένταξε το Έργο να ξαναδιαβάσει με προσοχή τα σχετικά έγγραφα γιατί εκεί θα δει ότι αυτό έγινε παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2010, δηλαδή τέλη Δεκέμβρη του 2009 από την τότε διοίκηση της ΕΥΠ επί υπουργίας του δηλαδή και όχι από την Ε.Ε....
Και μήπως θυμάται αν είχαν φτάσει στο γραφείο του Καταγγελίες και Αναφορές υπαλλήλων της Ε.Υ.Π . που είχαν εμπλοκή με το Έργο αυτό και αναφέρονταν σε bullying και εκβιασμούς από την τότε διοίκηση της υπηρεσίας (Κ. Μπίκα - Φ. Παπαγεωργίου - Χρ. Τσαντρίζου) προκειμένου να προσυπογράψουν την απένταξη ενός καθ΄ όλα εξαιρετικού συστήματος όπως αποδείχθηκε και από τις σχετικές δικαστικές πραγματογνωμοσύνες τέσσερα χρόνια αργότερα; Και αν τις θυμάται τι έπραξε ως αρμόδιος Υπουργός γι΄ αυτές τις καταγγελίες; Τέλος, καλό θα είναι, ο κύριος αυτός να βρει και να διαβάσει σε ένα λεξικό τον ορισμό της λέξεως "Ντροπή"»...!!!

Στήλη "Τσουκνίδα
Παναγιώτης Αποστόλου
Εφημ. Ελεύθερη Ώρα
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάλι... αδιάβαστος ο Χρυσοχοΐδης!..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator