ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

0


Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2018 “Corinth Exposed 2018”, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια τηςέκθεσης καλλιτεχνικής φωτογραφίας “expressions”, που διοργάνωσε η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου “Corinthian Photography Club”, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.).

Στην Δημοτική Πινακοθήκη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, φιλοξενείται παράλληλα η έκθεση φωτογραφίας Photometria Awards “love”, η οποία αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Photometria 2017 και το instawall των επιλεγμένων φωτογραφιών από τον διαγωνισμό στο Instagram #CORINTHEXPOSED.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κος Απόστολος Παπαφωτίου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαριλένα Σούκουλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νίκος Σταυρέλης και ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. κος Δημήτρης Φλεβάρης.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και φίλες της φωτογραφίας γέμισαν τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, θαυμάζοντας τις φωτογραφίες και συνομιλώντας με τους δημιουργούς.

Σημαντικά πρόσωπα, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια ήταν ο κος Παναγιώτης Παπουτσής, ο άνθρωπος πίσω από το Φεστιβάλ Photometria, ο κος Γιώργος Μαρινάκης, ο Έλληνας πρεσβευτής της εταιρίας φωτογραφικών ειδών Olympus, ο οποίος παρέδωσε το Olympus Award, μία εξαίρετη φωτογραφική μηχανή, στην μία από τις νικήτριες για την φωτογραφία της, που επιλέχθηκε από το #CORINTHEXPOSED στο Instagram και ο κος Αναστάσης Πρωτοπαπάς, καθηγητής φωτογραφίας των Global Arts Studios, που αποκάλυψε την φωτογραφία της νικήτριας - δικαιούχου της υποτροφίας των Global Arts Studios για το τμήμα φωτογραφίας της σχολής.

Τέλος, ο κος Σωκράτης Λαμπρόπουλος, διευθυντής των Global Arts Studios και της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην όλη προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, κο Γιώργο Οικονόμου, και την Δρ. Τόνια Τζαναβάρα, αρχαιολόγο, έφορο της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου και μέλος της Διεθνούς κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας 2018 “Παράδοση: αποτυπώνοντας την άυλη πολιτιστική κληρονομιά με μια σύγχρονη φωτογραφική ματιά”, για την ουσιαστική βοήθειά τους στην υλοποίηση αυτού του θεσμού.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator