Οι στρατιώτες μας είναι αιχμάλωτοι πολέμου, αλλά μην ανησυχείτε. Έχουμε βύσμα

0



Η χώρα που κρατεί τους Έλληνες στρατιώτες (μην περιμένετε να γράψω στρατιωτικούς) είναι η Τουρκία. Η χώρα που έχει διακόψει σχέσεις με την ειρήνη (αν είχε ποτέ τέτοιες σχέσεις). Οι πάντες γνωρίζουν ποια είναι η Τουρκία.

Το ΝΑΤΟ γνωρίζει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση γνωρίζει. Η Ελλάδα (μέλος και των δύο) γνωρίζει. Η Ρωσία γνωρίζει. Η Κίνα γνωρίζει. Οι Άραβες γνωρίζουν. Το Ισραήλ γνωρίζει. Οι πάντες.

Οι πάντες καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν. Συμμαχίες, φιλίες, συμφωνίες, προοπτικές, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και άλλες ανοησίες.

Κι έτσι το τέρας έγινε συνήθεια. Παρόλο που αργά και σταθερά μας τρώει: Ο Ζήσης Καραγώγος ήταν στην ηλικία μου.

Και κάθε φορά που μας κόβει ένα κομμάτι, αποδεικνύεται πόσο υποκριτές και αισχροί είναι αυτοί που γνωρίζουν, αλλά καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν.

Ο πόλεμος με την Τουρκία είναι ανοιχτός. Είναι διαρκής. Οι στρατιώτες μας είναι αιχμάλωτοι πολέμου.

Και οι καραγκιόζηδες (τουρκική λέξη) που κυβερνούν, ανίκανοι ως είθισται. Τίποτε δεν μπορούν να κάνουν. Εθισμένοι στο ρουσφέτι (τουρκική λέξη). Στο δοβλέτι (τουρκική λέξη). Στο ραχάτι (τουρκική λέξη).

Εκλιπαρούν μόνο. Εκείνους που γνωρίζουν, αλλά καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν. Ο ένας την Μέρκελ, ο άλλος τον εμίρη του Κατάρ, ο τρίτος τον Βλαδίμηρο. Ένα μόνο πράγμα διαθέτουν ως όπλο:

Το βύσμα (ελληνική λέξη).

Αριστείδης ο Δίκαιος
Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι στρατιώτες μας είναι αιχμάλωτοι πολέμου, αλλά μην ανησυχείτε. Έχουμε βύσμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator