Μπανάνα ρηπάμπλιιικ, ρηπάμπλικ μπανάνααα...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Εάν μέχρι να τελειώσει η βάρδια τούτων των προδοτών και πιάσουν σκοπιά οι επόμενοι, έχουμε βγεί αλώβητοι, όχι σαν κοινωνία (αυτό είναι αδύνατον πιά), αλλά σαν κράτος, σαν εδαφική επικράτεια, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για θαύμα, όπου ένας θεός-προστάτης άγγελος φύλακας της Ελλάδας θα έχει βάλει το χεράκι του.

Ζούμε μεγαλειώδεις στιγμές τύπου μετασοβιετικής "δημοκρατίας",όπου επικρατεί η

διαφθορά και η λεηλασία, νόμος είναι ο υπόκοσμος και το παρακράτος, όπου η ολιγαρχία και η διαπλοκή έχουν ταπεινώσει πλήρως ένα πολιτικό σύστημα ηθικών και νοητικών νάνων και όπου οι μνημονιακοί δωσίλογοι ζητούν γονατιστοί απ΄ την διεθνή μαφία να έρθουν να "επενδύσουν" σε μιά χώρα "μπάτε σκύλοι αλέστε", και "μάθανε πως @αμιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι".

Είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο μη-κράτος να μη ζητάει να βρεί το "δίκιο" του κάθε πικραμένος αλβανός, σκοπιανός ή τουρκος γείτονας και να μη ζητάει μερίδιο στην "πατρική κληρονομιά" -ελέω Μεγαλέξανδρου- από το Μπαγκλαντές μέχρι το Πακιστάν και η Μογγολία;

Και είναι δυνατόν να προστατευτεί απ΄ τα διεθνή αγριόσκυλα, οικονομικού και επεκτατικού τύπου, η χώρα με υπουργούς Εξωτερικών πασόκια, και υπουργούς Άμυνας υπέργηρους καιροσκόπους και βουλιμικούς (για εξουσία) "πατριώτες";

Παγώνια με μυαλό κότας (σαν κι αυτό που εισέβαλε κουμπουροφόρο στο γήπεδο προχτές) κυβερνούν αυτήν την χώρα και την έχουν κάνει φέουδο και υποστατικό τους.

Γιατί;

Γιατί η χώρα βρίσκεται υπό Κατοχή, οικονομική και πολιτική.

Γιατί κυβέρνηση είναι η Α.Α.Δ.Ε (θα μιλήσουμε γι αυτήν εκτενέστατα σε επόμενο σχόλιο) και Σύνταγμα τα μνημόνια και προσεχώς το Σύμφωνο "Δημοσιονομικής Πειθαρχίας" που θα παρατείνει κι επίσημα την Επιτροπεία-κατοχή μέχρι τουλάχιστον το 2060.

Περιμένει κανείς απ' όλη αυτή την πλέμπα, τον "ετερόκλητο όχλο" (όπως θα έλεγε και ο "αριστερός" πρωθυπουργός) των διεθνών τοκογλύφων, απατεώνων και μαφιόζων ολιγαρχών, πως θα νοιαστεί για την πατρίδα, για οποιαδήποτε επιβουλή, για μιά πιθανή εδαφική μείωση της χώρας, εφ' όσον αυτή δεν επηρεάζει τα οικονομικά τους συμφέροντα;

Από τη στιγμή που τα σύνορά μας είναι ανοιχτά για τέτοιου είδους"επενδυτές" και για λογής απατεώνες-τοκογλύφους-τραπεζίτες προστατευόμενους της Ευρωπαϊκής "Ένωσης", του ΔΝΤ και λογής άλλων διεθνών οργανισμών της Νέας Τάξης, είναι ανοιχτά και για κάθε είδους εδαφική επιβουλή.

Όλα είναι θέμα χρόνου ή τύχης.

"Γρηγορείτε και προσεύχεσθε"!...

* Ο σημερινός τίτλος είναι εμπνευσμένος απ΄το τραγουδάκι των Zinedin Zidan: "Banana Rebublic". Ακούστε το εδώ, ταιριάζει απόλυτα


Ουδέν Σχόλιον
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπανάνα ρηπάμπλιιικ, ρηπάμπλικ μπανάνααα..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator