ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Μαθήτρια του ΓΕΛ πρώτη στον πανελλήνιο διαγωνισμό βιολογίας

0Το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου σημείωσε μια εξαιρετική διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας, αφού η μαθήτρια Βικτώρια Ζάρρου κατέκτησε την 1η θέση του διαγωνισμού και μαζί με άλλους 3 μαθητές θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, που φέτος γίνεται 15-22 Ιουλίου στην Τεχεράνη.

Το Λύκειο του νομού μας μάλιστα ήταν το μόνο που στην τελική φάση, όπου μετείχαν 16 μαθητές/τριες για να προκύψουν οι 4, είχε δύο συμμετοχές αφού είχε προκριθεί και η μαθήτρια Κωνσταντίνα Κραββαρίτη. Φέτος στον διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 3.700 μαθητές/τριες απ’ όλη την Ελλάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και την καθηγήτρια Βιολογίας του Λυκείου Ξυλοκάστρου κ. Ρόη Παπαριστείδη και καλή επιτυχία στη Βικτώρια Ζάρρου στην Ολυμπιάδα.

* Στη φωτογραφία οι δύο μαθήτριες με την καθηγήτριά τους, στην τελική φάση που έγινε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Μαθήτρια του ΓΕΛ πρώτη στον πανελλήνιο διαγωνισμό βιολογίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator