Να λιντσάρουμε τους προδότες πριν μας τουρκέψουν

0


Το σημαντικότερο αγαθό που οι ηγέτες ενός κράτους οφείλουν και πρέπει να διασφαλίσουν στο Λαό τους είναι η ασφάλεια. Όταν οι πολίτες ενός κράτους, μιας ''ανοχύρωτης πολιτείας'', νοιώθουν να απειλούνται άμεσα με πόλεμο και κατάληψη της χώρας τους από τον εχθρό, ούτε οικογένεια επιθυμούν να δημιουργήσουν αλλά ούτε και οικονομική δραστηριότητα μπορούν να αναπτύξουν, το δε μυαλό τους είναι συνεχώς στο πώς να είναι προετοιμασμένοι να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα τους για να γλυτώσουν.

Το αγωνιστικό φρόνημα του πολίτη, ακόμη και του πιο φλογερού πατριώτη, καταβαραθρώνεται όταν βλέπει τις εκάστοτε ηγεσίες του και τα κόμματα που τις στηρίζουν να επιδίδονται δια της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας σε αγώνα δρόμου ποίος θα κλέψει περισσότερα και θα εκμεταλλευτεί δια ίδιον όφελος την εξουσία που ο ίδιος τους αναθέτει

Η θρασύτατη και προκλητική στάση της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ και στο Αιγαίο προοιωνίζει εφιαλτικές καταστάσεις για τις πτωχευμένες μας χώρες. Οι εξελίξεις στην Συρία τις δύο τελευταίες μέρες καθώς επίσης και το ασταθέστατο παγκόσμιο οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον, παραπέμπουν σ' ένα κλίμα ανάλογο με εκείνο που προϋπήρξε των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και πολύ φοβάμαι είμαστε στα πρόθυρα ξεσπάσματος ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Και πια θα είναι η τύχη Ελλάδας και Κύπρου σε ενδεχόμενο ξέσπασμα 3ου Παγκόσμιου πολέμου, η στην λιγότερο οδυνηρή για την ανθρωπότητα περίπτωση, γενικευμένης πολεμικής σύρραξη στην γειτονιά μας; Πώς θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε μια επεκτατική και ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομικά Τουρκία που διοχετεύει ένα μεγάλο μέρος της οικονομικής της ανάπτυξης στη πολεμική της βιομηχανία, όταν την ίδια περίοδο οι ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου αλλά και οι αποχαυνομένοι και ανώριμοι πολιτικά πολίτες, που τις εναλλάσσουν και ανακυκλώνουν στην εξουσία, οδήγησαν τις δύο μας χώρες στην χρεοκοπία;

Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κατά τα φαινόμενα για αρκετά χρόνια ακόμη πτωχευμένη, με όλες τις τράπεζες της και ζωτικές της υπηρεσίες, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, ΔΕΗ και ΟΤΕ να ανήκουν στους ξένους. Όπως πρόσφατα δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας κ. Καμένος λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχει παραληφθεί ούτε ένα καινούργιο εξοπλιστικό σύστημα και ότι ο προυπολογισμός για την άμυνα μειώθηκε στο ένα τρίτο.

Στην Κυπριακή Μπανανία ισχύουν ανάλογες και πολύ χειρότερες, κυρίως στο θέμα της άμυνας, από την Ελλάδα καταστάσεις. Με μηδενικές δαπάνες για την άμυνα και μείωση της στρατιωτικής θητείας στους 15 μήνες, έχουν μετατρέψει οι άθλιες μας ηγεσίες την Κύπρο σε ''Ανοχύρωτη Πολιτεία''. 10 δίς περίπου εισπράχθηκαν από τότε που εισήχθει ''Ο Περί Αμυντικής θωράκισης της Δημοκρατίας Νόμος'' και παρ' όλο που ο νόμος προνοεί ότι όλες οι εισπράξεις θα πηγαίνουν στην άμυνα, όλο αυτό το τεράστιο ποσό κατασπαταλήθηκε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και την κομματοκρατία και δεν ξοδεύτηκε ούτε ένα σέντ για αγορά νέων αμυντικών εξοπλιστικών συστημάτων .

Σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης στην περιοχή μας να είστε βέβαιοι ότι η Τουρκία θα δράσει και θα κατάλάβει όχι μόνο το μισό και πλέον Αιγαίο και την Θράκη, αλλά θα καταλάβει επίσης μέσα σε 2-3 ώρες ολόκληρη την Κύπρο χωρίς να μπορέσουμε να προβάλουμε καμία αντίσταση. Όλοι αυτοί οι άθλιοι απατεώνες πολιτικοί μας και οι παρατρεχάμενοι τους που μας κατέκλευαν για δεκαετίες τώρα, να είστε βέβαιοι ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί θα το βάλουν στα πόδια και θα καταφύγουν στο εξωτερικό για να απολαύσουν τα κλεμμένα, και αλίμονο στον κάθε απλό και πατριώτη πολίτη που θα παραμείνει στην Κύπρο για να υπερασπιστεί χωρίς καμιά τύχη την πατρίδα και την οικογένεια του.

Θα το πω και ας χαρακτηριστώ ακραίος. Ούτε νέο Γουδί για να κρεμαστούν οι προδότες, άλλα ούτε και φακέλους τύπου προδοσίας του 1974 και νέες διερευνητικές επιτροπές και χειραγωγημένους από την εξουσία Δικαστές και Εισαγγελείς χρειαζόμαστε για να μας υποδείξουν τους δοσίλογους και προδότες. Τους ξέρουμε όλους πολύ καλά και θα πρέπει ο Ελλαδικός και Κυπριακός Ελληνισμός να δράσει και να τους λιντσάρει με τα ίδια του τα χέρια και όσοι καταφέρουν και του γλιτώσουν να το βάλουν στα πόδια και να εξαφανιστούν απο την ελληνική επικράτεια, μόνο έτσι θα μπορέσει επιτέλους ο ελληνισμός να τους απαλλαγεί και να ανακάμψει.

Όμηρος Αλεξάνδρου
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να λιντσάρουμε τους προδότες πριν μας τουρκέψουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator