Επίσκεψη Πιέτρη στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων

0
Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, η παράταξη Κόρινθος 2014-2019 και συγκεκριμένα ο επικεφαλής Τιμολέων Πιέτρης και τα μέλη Δημήτρης Μπαφίτης και Γιώργος Δασκαλόπουλος, επισκέφθηκαν τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του τομέα των τεχνικών υπηρεσιών κύριο Μπάμπη Καμπούρη και συζητήθηκαν θέματα σχετικά του τομέα. Διεξοδικότερα αναφορά έγινε στο πλάνο των έργων κοινής ωφέλειας, ως προς την εξέλιξή τους εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας της πενταετίας.

Συζητήθηκαν τυχόν καθυστερήσεις αλλά και το χρονικό περιθώριο περάτωσης των έργων. Επιπροσθέτως αναφορά έγινε στην ανάγκη συνεργασίας με το διοικητικό συμβούλιο και στην κατάρτιση οικονομικής επιτροπής που θα αναλύει θέματα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής.

Μακροπρόθεσμο στόχο της παράταξης αποτελεί η άνοδος του βιοτικού επίπεδου των πολιτών με ταυτόχρονη ανάπτυξη των δομών της πόλης , ώστε αφενός να ικανοποιούν τις ανάγκες των δημοτών και αφετέρου την προσέλκυση τουριστών.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη Πιέτρη στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator