Ο Μητσοτάκης μπορεί, η Νέα Δημοκρατία θέλει;

0του Δημήτρη Πιέτρη, Ιδιοκτήτη της εταιρίας ασφαλειών Πιέτρης & Συνεργάτες και μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης

Αφορμή για το σημερινό άρθρο είναι τα κλασσικά γραφικά πλέον ρεπορτάζ για τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα μεγάλα κέντρα και στην περιφέρεια. Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις ξεκινούν αμέσως μετά τις εκλογές και πυκνώνουν μέχρι τις επόμενες, έχοντας γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας σαν τις ειδήσεις για την έξοδο των οχημάτων από τα μεγάλα κέντρα και την εμπορική κίνηση σε εορταστικές περιόδους.

Στην νέα φιλοσοφία και στρατηγική Μητσοτάκη για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τα ανωτέρω είναι ξεπερασμένα και αφορούν μόνο τους εντολείς των δημοσιεύσεων, που πασχίζουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο και τους υπάρχοντες βουλευτές που αναλώνουν τον χρόνο τους στα media και υστερούν σε κοινοβουλευτικό έργο.

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να περάσει μια νέα νοοτροπία πρώτα στις ήδη υπάρχουσες γερασμένες κομματικές δομές και έπειτα στο εκλογικό σώμα. Στην νέα εποχή του κόμματος, οι πολιτικάντηδες και λαοπλάνοι δεν έχουν θέση. Τα άτομα που έβλεπαν την πολιτική καριέρα ως ψώνιο και μέσο αυτοπροβολής επίσης. Η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από άτομα που με τις τεχνοκρατικές τους γνώσεις και την κοινωνική - επαγγελματική τους παρουσία θα ανταποκριθούν στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν είτε στην βουλή είτε στην διοίκηση του κράτους.

Η εποχή που επιλέγαμε τον βουλευτή και το κομματικό στέλεχος από την παρουσία του σε γάμους, κηδείες, βαπτίσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και την καθημερινή και ανούσια προβολή στα μέσα ενημέρωσης θεωρώ ότι πέρασε. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοια άτομα που ασχολούνται με μικροεξυπηρετήσεις, ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις, νομίζω ότι τα χρόνια του μνημονίου πρέπει να μας έβαλαν μυαλό.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει την θέληση και την βούληση να επιβάλλει πρώτα στο ίδιο του το κόμμα και μετά στον κρατικό μηχανισμό, τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα μας εκσυγχρονίσουν και θα ακολουθήσουμε το μοντέλο ανάπτυξης των ευρωπαϊκών χωρών, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής, ασφαλέστερο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον για την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα των πολιτών και μια Ελλάδα αναγεννημένη από τα λάθη της και με λαμπρές ευκαιρίες για την νέα της γενιά.
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μητσοτάκης μπορεί, η Νέα Δημοκρατία θέλει;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator