Τα πράγματα αγριεύουν, τα χειρότερα έρχονται, προετοιμαστείτε για πόλεμο

0



Τα πράγματα αγριεύουν. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά για μια σκληρή αναμέτρηση με την Τουρκία.

Όλοι μιλάνε πλέον για πόλεμο. Ο Πάνος Καμμένος μιλάει ανοιχτά για ομηρία των δύο στρατιωτών και βλέπει θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία. Ο Τσίπρας δυστυχώς υπονομεύει τη χώρα και κάνει συζητήσεις για Συμβούλιο Ασφαλείας μόνο με τον ανύπαρκτο πολιτικά Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο κραδαίνει ως μπαλαντέρ για την περίπτωση που τα σπάσει με το Καμμένο.

Ο Τσίπρας και η παρέα του είναι η χειρότερη ατυχία και η μεγαλύτερη οιδιπόδειος επιλογή του ελληνικού λαού. Την ώρα που χρειαζόμαστε τη στήριξη των μεγάλων δυνάμεων, των Αμερικανών, των Άγγλων και γενικά των δυτικών, επιδεικνύει τη στενή σχέση της κυβέρνησής του με τον Ιβάν Σαββίδη που αποτελεί αποδεδειγμένα «καρφί» στα μάτια της Αμερικανικής Πρεσβείας και όλων των δυτικών.

Πάμε για πόλεμο με τον Ερντογάν με ανύπαρκτη διπλωματική προετοιμασία, με καμένη την ελληνική οικονομία, με τα νιάτα στο εξωτερικό και με διασπασμένο το πολιτικό μέτωπο στην Ελλάδα. Φτάσαμε στο εξωφρενικό σημείο να υβριζόμεθα καθημερινά από τη γειτονική Τουρκία και τον Ερντογάν και ως θέαμα προετοιμασίας ή συσπείρωσης να έχουμε τη σημερινής συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη για το αν πρέπει να συζητηθεί ή να γίνει Συμβούλιο Ασφαλείας.

Ο κος Τσίπρας πιστεύει ότι μπορεί να παίζει lego ή Monopoly ή πόκα σε βάρος του ελληνικού λαού, προκειμένου να μένει στην καρέκλα, αποφεύγοντας να δει την οδυνηρή πραγματικότητα που περιμένει την Ελλάδα και τον ίδιο.

Τον τελευταίο καιρό, γελάει και φοβάται ο κόσμος με όσα κάνει, με όσα ακούει και με όσα βλέπει. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον Τσίπρα, όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με τους Τούρκους και αν φέτος θα προλάβουμε την τουριστική περίοδο. Οι πάντες θεωρούν τον πρωθυπουργό μια καμένη προσωπικότητα που απεδείχθη αναποτελεσματική και καταστροφική για τη χώρα. Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι επάνω υπάρχει μια παρέα, πού ασχολείται μόνο με την πάρτη της και με όσα θα κονομήσει από τη δική της διαπλοκή και από τις σχέσεις της με τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ο μόνος που κάνει μία στοιχειώδη διπλωματική προετοιμασία, ο μόνος που εντοπίζει πλέον τον κίνδυνο ενός πολέμου και προειδοποιεί την πλήρως αδιαφορούσα Ευρώπη, είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος λόγω σχέσεως με το Σαββίδη, ακούγεται ολοένα και λιγότερο από τους Αμερικανούς και τους Δυτικούς.

Ενώ οι Τούρκοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανοίγουν νέα αμυντική τάφρο στον Έβρο και ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα και δηλώνει ετοιμοπόλεμος και ο πρώτος που θα πάει να πολεμήσει μόλις γίνει επιστράτευση, εμείς το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη συνάντηση του Τσίπρα με το Θεοδωράκη.

Αντιλαμβάνεστε σε ποιο επίπεδο προετοιμασίας μας έχει η κερδοσκοπική παρέα του Αλέξη Τσίπρα.

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει να λένε στον διεθνή χώρο, όπως έλεγαν πάντα, ότι η Ελλάς είναι η επιθετική δύναμη στην περιοχή και όχι η Άγκυρα.

Υπενθυμίζουν ότι η Ελλάδα έκανε τη Μικρασιατική Εκστρατεία, ότι η Αθήνα ανέτρεψε τον Μακάριο και τη συνταγματική τάξη στην Κύπρο. Ότι εμείς πάντα δίναμε τις αφορμές. Τώρα, προσπαθούν να παρουσιάσουν ως επιθετικό τον Προκόπη Παυλόπουλο ή τον Καμμένο, ενώ στην πραγματικότητα ο Ερντογάν ζητάει το μισό Αιγαίο και στέλνει χαιρετισμούς κάθε τόσο στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Χθες μας είπε πως γλιτώσαμε στο Σαγγάριο και δεν γίναμε παστά ψάρια, και φύγαμε τρέχοντας πέφτοντας στη θάλασσα. Και απευθυνόμενος προφανώς στον Παυλόπουλο είπε ότι όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους, πρώτα να διαβάσουν βιβλία ιστορίας.

Την ίδια ώρα, μόνο ο Καμμένος μιλούσε για ομηρία των δύο Ελλήνων αξιωματικών και για θανατηφόρο δυστύχημα που έρχεται πλέον στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν δυσφορία στο κυβερνητικό στρατόπεδο, στο οποίο οι εθνομηδενιστές καρεκλοκένταυροι σχολίαζαν αρνητικά τις τοποθετήσεις του υπουργού Άμυνας.

Σε απόλυτη αναντιστοιχία οι δηλώσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ Κυρίτση και Μπαλάφα και άλλων που ευθυγραμμίστηκαν με τον κο Φίλη και είπαν ότι δεν είναι το μείζον θέμα η σύλληψη και η φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Δυστυχώς για την Ελλάδα που απειλείται με διχοτόμηση του Αιγαίου και εδαφικές απώλειες κατά μήκος των συνόρων του ελληνισμού, δυστυχώς για την Ελλάδα που απειλείται στον Έβρο, στα ακριτικά νησιά και στην Κύπρο, δυστυχώς για την πατρίδα μας που απειλείται από τον Ερντογάν και τους γκρίζους λύκους έχει ένα πρωθυπουργό τυλιγμένο σε απόλυτη αλαζονεία και οίηση της εξουσίας.

Παίζει με το θυμικό του λαού, υπενθυμίζοντας τα σκάνδαλα του παρελθόντος, ενώ πρωταγωνιστεί σε καινούργια. Σερβίρουν πάλι ξαναζεσταμένα φαγητά για τη Ζίμενς και την Αττική οδό, ενώ θα έπρεπε να έχει περιέλθει στο δημόσιο ήδη η Αττική Οδός και να έχουν αναθεωρηθεί τα πρόστιμα και οι χρηματικές ποινές της Ζίμενς. Ο Αλέξης είναι όλο λόγια και ψέματα, ενώ ψιθυρίζεται έντονα και εκτιμάται ότι για όλα τα μεγάλα θέματα επιχειρηματιών και εταιριών δίνεται λύση ή η υπόθεση πάει στα αζήτητα μόλις εμφανιστούν τροχήλατες βαλίτσες.

Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε καμία άλλη ομάδα έχει ανάγκη την κυβερνητική υποστήριξη για να πάρει ένα τίτλο. Βλέπετε πως διεξάγονται τα πρωταθλήματα σε χώρες που έχουν ποδόσφαιρο όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία. Μόνο στην Ελλάδα είναι τόσο βρόμικα, τόσο διαπλεκόμενα και τόσο καθοδηγούμενα τα πράγματα. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να ταυτίζεται τόσο πολύ μια κυβέρνηση ή ένα κόμμα με έναν επιχειρηματία που διαθέτει και ποδοσφαιρικό τιμ.

Η φωτογραφία του κου Ιβάν Σαββίδη με εμφανές όπλο στη μέση του να τρέχει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έκανε το γύρο του κόσμου. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης υπέρ του κου Σαββίδη τόσο για το ταμειακό ρολό που έφαγε στο κεφάλι ο προπονητής του Ολυμπιακού, όσο και η χθεσινή εικόνα στην Τούμπα με τον οπλοφόρο κο Σαββίδη να τρέχει, ασφαλώς αποδεικνύουν ότι το Μαξίμου έχει ταυτιστεί απόλυτα με το Ρώσο επιχειρηματία και ενδεχομένως είναι βάσιμες οι υποψίες της αντιπολίτευσης ότι ο Κος Τσίπρας και η παρέα του, τα παίρνουν χοντρά από έναν άνθρωπο που έχει απλωθεί στη Βόρεια Ελλάδα με τη ΣΕΚΑΠ, τη Σουρωτή, το Μακεδονία Πάλλας, το λιμάνι και άλλες επιχειρήσεις…

Πολλοί αναρωτιούνται πόσες μίζες πέφτουν για να σβήνονται με ευκολία τα πρόστιμα του κου Σαββίδη, να παγώνει την καταβολή τους ή να συνεδριάζουν τα όργανα της ΕΠΟ μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να σβήσουν τις ποινές από τον ΠΑΟΚ. Χθες διακόπηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια. Ο διαιτητής και ο βοηθός σύμφωνα με το Έθνος του κου Σαββίδη τίναξαν στον αέρα το ματς. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ – λέει το Έθνος των Σαββίδη – Μάρη – και κατακυρώθηκε δυόμιση ώρες μετά. Η ΑΕΚ κατήγγειλε εισβολή και απειλές. Όπως και να ‘χει θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά φαίνεται όπως λέει η αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση κάνει Ταμείο με το Σαββίδη. Πάντως είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο και ασφαλώς δεν έχει ανάγκη η ομαδάρα του ΠΑΟΚ από ένοπλους προέδρους που προσβάλλουν την έννοια του καλώς αγωνίζεσθαι, την έννοια του αθλητισμού και εκθέτουν πλήρως τους συνεταίρους στην κυβέρνηση.

Γ. Τράγκας
CrashOnLine
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα πράγματα αγριεύουν, τα χειρότερα έρχονται, προετοιμαστείτε για πόλεμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator