Ανάβαση Ριτσώνας 2018 στις 28-29 Απριλίου

0



Λιγότερες από 40 ημέρες απομένουν για την αγαπημένη ανάβαση θεατών και αγωνιζομένων! Η Ανάβαση Ριτσώνας (28-29 Απριλίου) αποτελεί το δεύτερο γύρο του Valvoline Πανελληνίου πρωταθλήματος Αναβάσεων, έπειτα από την Ανάβαση Διονύσου και αναμένεται να αποτελέσει και φέτος πόλο έλξης για αρκετούς οδηγούς. Δεν είναι τυχαία η αυξητική τάση που παρατηρείται στις συμμετοχές την τελευταία τριετία, ενώ και τη φετινή χρονιά οι συμμετοχές προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 100! Μοναδική αλλαγή σε σχέση με τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός πως ο αγώνας μετακινήθηκε στα τέλη Απρίλη, με τη διαδρομή να παραμένει η ίδια, μήκους 3100 μέτρων. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τόσο ο Δήμος Χαλκιδέων, όσο και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Υποστηρικτής του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση). Το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου στις 10.30. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 9 Απριλίου έως την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρα 22.00.
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανάβαση Ριτσώνας 2018 στις 28-29 Απριλίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator