ΧΑΜΟΣ: Τουρκορουμανικό ξύλο στο Survivor: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ

0Κανονική σύρραξη στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Survivor - Όλοι εναντίον όλων - Δείτε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην "κανονική ροή"

Το Survivor εγκαινίασε ένα νέο πρωτάθλημα στο οποίο μετέχουν Τούρκοι και Ρουμάνοι all-star παίκτες, οι καλύτεροι δηλαδή που έχουν περάσει από το show. Στο πρωτάθλημα είδαμε και τη συμμετοχή των "δικών" μας παικτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν.

Οι καλύτεροι παίκτες από την κάθε χώρα με βάση την εβδομαδιαία επίδοσή τους, εκπροσωπούν την πατρίδα τους. Ο νικητής από τις μάχες αυτές, κερδίζει έξτρα έπαθλα.

Στα παιχνίδια επικρατεί μεγάλη ένταση και ανταγωνισμός. Πριν λίγες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα που απεικόνιζαν μια αντιμαχία μεταξύ Τούρκων και Ρουμάνων μετά τη νίκη των δεύτερων. Ωστόσο, στην "κανονική ροή" του τηλεοπτικού προγράμματος, δεν είχαν παίξει όλα τα πλάνα της σύρραξης. Όπως θα δείτε παρακάτω, στα πλάνα που ανέβηκαν τώρα στο διαδίκτυο από την παραγωγή, Τούρκοι και Ρουμάνοι πιάστηκαν στα χέρια και δεν έμειναν μονάχα στον "αμμοπόλεμο".

Πηγή βίντεο: Acunn.com

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΑΜΟΣ: Τουρκορουμανικό ξύλο στο Survivor: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator