Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του Σαμαρά προς τον Φρουζή που κατατέθηκε στην Προανακριτική (Photos)

0



Δύο επιστολές της Novartis στον Αντώνη Σαμαρά καθώς και ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην πρωθυπουργού στον Κωνσταντίνο Φρουζή κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η προστατευόμενη μάρτυρας Αικατερίνη Καλέση στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Όπως υποστηρίζει στην συμπληρωματική κατάθεση της που έδωσε στις 9 Μαρτίου 2018, η ιδιόχειρη επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τον Κωνσταντίνο Φρουζή της Novartis, δόθηκε την ημέρα που συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ιδιόχειρη επιστολή αναγράφει δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το όνομα του τότε αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, όπως και την κάρτα του Αντώνη Σαμαρά που είχε δώσει στον Φρουζή κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.



Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία προσωπική επαφή με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis.



Το εν λόγω σημείωμα, μαζί με τις δύο επιστολές της Novartis, έχουν ήδη διαβιβαστεί στο προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής, το οποίο τα ανακοίνωσε και τα μοίρασε στα μέλη της κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του Σαμαρά προς τον Φρουζή που κατατέθηκε στην Προανακριτική (Photos)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator