Nεκροθάφτες των εθνικών θεμάτων

0Το πείραμα έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο εργαστήριο της ελληνικής Ιστορίας. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Στα εθνικά η Αριστερά συμπεριφέρεται (στην καλυτέρα των περιπτώσεων) με ακρότατο ενδοτισμό, διότι απλούστατα δεν πιστεύει στο έθνος. Καθετί το εθνικό τής φαντάζει εθνικιστικό. Εχθρεύεται ανοιχτά την παράδοση, διότι γνωρίζει καλά ότι μια παραδοσιακή κοινωνία έχει φυσικά, πανίσχυρα αντισώματα στα μαρξικά ιδεολογήματα και τις αποφύσεις τους.

Αριστεροί πατριώτες υπήρξαν και θα υπάρχουν. Πατριωτική Αριστερά δεν υφίσταται στην Ελλάδα. Τα παραπάνω ως έναν βαθμό εξηγούν την άθλια οπερέτα που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό σε όλη την γκάμα των εθνικών θεμάτων μας. Η κυβέρνηση καμώνεται κάτι που δεν νιώθει και δεν πιστεύει και ο λαός προσπαθεί να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα, τα εδάφη της χώρας, την ιστορική φυσιογνωμία της, τον πολιτισμό της και το όνομα της Μακεδονίας από εκείνους που ψήφισε!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο κ. Νίκος Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών της χώρας, ευρισκόμενος εκτός τόπου και χρόνου και περιφρονώντας την πάνδημη κατακραυγή της πολιτικής του από τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος σε τηλεοπτική συνέντευξή του να κάνει πλακίτσα, αποτυχημένο χιούμορ με την υπόθεση του ονόματος του κρατιδίου των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters ο κ. Κοτζιάς είπε:

«Σήμερα δεν πάμε να βαφτίσουμε αυτό το κράτος. Αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία και μάλιστα για 140 κράτη χωρίς επιθετικό προσδιορισμό. Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος. Είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στον γάμο και αναρωτιέται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει το επίθετο του ανδρός της».Την κηδεία των εθνικών θεμάτων, της αξιοπρέπειας του λαού μας και των συμφερόντων του κράτους, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να τη χαρακτηρίσει «γάμο», ενώ πάλι χαρακτηρίζει δεδομένη την αναγνώριση του κρατιδίου με όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία», λες και εκπροσωπεί τους Σκοπιανούς και όχι τους Ελληνες.

Δεν είναι τυχαία η προϋπηρεσία του στην κομμουνιστική Αριστερά.
Μόνο αυτή η παράταξη θα μπορούσε να συμπεριφερθεί έτσι...

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Nεκροθάφτες των εθνικών θεμάτων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator