ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πλήθος κόσμου στην «επίσημη πρώτη» του Νίκου Σταυρέλη

0Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες στις 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου κατά την επίσημη παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων κ. Νίκου Σταυρέλη. Και το όνομα αυτού: ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Μέσα σε ένα κατάμεστο εργατικό κέντρο που φάνηκε μικρό για να χωρέσει φίλους και συνοδοιπόρους, παρουσιάστηκε ένα όμορφο βίντεο με περιοχές και εικόνες του Δήμου, το σήμα και το όνομα του συνδυασμού.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν, ο πρ. βουλευτής Α. Μανωλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πισιμίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Φιλιπακόπουλος, ο Δ. Τζαναβάρας, ο Δ. Φλεβάρης, ο Φώτης Τζαναβάρας και φυσικά οι πρώην Αντιδήμαρχοι Χ. Ντιγκιρλάκης, Π. Λαμπρινός και Γ. Μουρούτσος. Ο «οικοδεσπότης» Ν. Σταυρέλης, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, αφού πλέον αυτές θα είναι συχνές, είτε κατ΄ ιδίαν είτε μαζικά. Μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας και του χαιρετισμού του, συνομίλησε στον εξωτερικό χώρο του εργατικού κέντρου σχεδόν με όλους όσους βρέθηκαν στην πρώτη αυτή συνάντηση και παρουσίαση, ευχαριστώντας έναν – έναν προσωπικά.
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πλήθος κόσμου στην «επίσημη πρώτη» του Νίκου Σταυρέλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator