ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Βάλτε επιτέλους φρένο στην εγκληματικότητα

0


Η πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων των Εξαμιλίων για την εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή τους, είναι το κερασάκι στη τούρτα…

Γράφει ο Γιώργος Τέσσης*

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν απλά απελπιστεί από την κατάσταση. Δεν μπορούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους, δεν μπορούν να πάνε στα χωράφια τους και πρέπει να τριπλοκλειδώνουν τα υπάρχοντα τους ώστε να μην εξαφανιστούν.

Και εμείς τι κάνουμε; Έχουμε επιβάλει έναν απίστευτο φασισμό στα θύματα της βίας! Απαγορεύουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ακόμα και να πουν το πρόβλημα τους γιατί θα τους χαρακτηρίσουμε ρατσιστές και φασίστες! Όπως λέει ο σοφός λαός «και κερατάδες και δαρμένοι» ενώ κανείς δεν τολμά να πει την αλήθεια! Ποιοι είναι οι δυνάστες στις ζωές των ανθρώπων που ζουν στα Εξαμίλια και όχι μόνο; Που κατοικούν αυτοί οι δυνάστες;

O φασισμός που έχει επιβάλει η αριστερά και οι διάφοροι ψευτοπροοδευτικούλιδες είναι απίστευτος. Έχω γράψει ήδη μισή σελίδα και ακόμα και εγώ το φέρνω γύρω-γύρω για να ξεστομίσω τη αλήθεια:

ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ.

Το είπα και ηρέμησα! Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι Ρομά ή αν είναι Ελβετοί αυτοί που τρομοκρατούν τους συμπολίτες μας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους. Δεν με νοιάζει αν είναι όμορφοι ή άσχημοι, ψηλοί ή κοντοί, Έλληνες ή Μεξικάνοι! Το μόνο που με νοιάζει είναι να ζουν με ασφάλεια, όπως δικαιούνται δηλαδή σε μια δημοκρατική χώρα οι νομοταγείς πολίτες!

Και μην αρχίσουμε την γνωστή καραμέλα ότι φταίει η αστυνομία. Η αστυνομία τους συλλαμβάνει και μόλις τους πάνε στα δικαστήρια αφήνονται ελεύθεροι!!! Άρα φταίνε οι δικαστές και οι εισαγγελείς; Όχι βέβαια! Οι νόμοι υποχρεώνουν τους δικαστές να τους αφήνουν ελεύθερους. Οι νόμοι που ψήφισαν οι βουλευτές και τα κόμματα. Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είχε λύσει το πρόβλημα; Όχι βέβαια! Έκανε κάποιες προσπάθειες να το λύσει, φοβούμενη όμως πάντα τις αντιδράσεις της αριστεράς, χωρίς να δείξει την απαραίτητη πυγμή. Ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ μια άσχημη κατάσταση την έκανε τραγική. Άρα για να καταλήξουμε την ευθύνη την έχουν εξολοκλήρου οι πολιτικοί που ξερογλύφονται για τους ψήφους των Ρομά!

Τι πρέπει να γίνει;

Να αυστηροποιηθούν οι νόμοι και οι ποινές. Η καραμέλα ότι πρέπει να τους δώσουμε κίνητρα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Οι Ρομά εισπράττουν απίστευτα επιδόματα, δημιουργήθηκαν σχολεία, υποδομές κτλ. αλλά η κατάσταση αντί να βελτιωθεί, χειροτέρεψε. Πρέπει να συνεχίσουν να δίνονται οι παροχές αλλά πρέπει να δούμε και τις ποινές. Όποιος γίνεται δυνάστης της ζωής των άλλων, δεν μπορεί να εισπράττει επιδόματα από τους φόρους των θυμάτων του! Επίσης πρέπει να δούμε το θέμα της κοινωνικής εργασίας. Πάντως η σημερινή κατάσταση που πάει κάποιος στο δικαστήριο, τιμωρείται για παράδειγμα με τρία χρόνια φυλακή και το μεσημέρι πίνει καφέ στις καφετέριες του πεζόδρομου δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Είναι αδιανόητο να συλλαμβάνεται κάποιος τη νύχτα, το πρωί να καταδικάζεται σε έξι μήνες φυλάκιση να αφήνεται το ίδιο λεπτό ελεύθερος, να σπάει πλάκα με τους δικαστές και αμέσως μετά να πηγαίνει κάτω από την Αστυνομική Διεύθυνση και να κάνει καζούρα στους Αστυνομικούς.

Πως θα γίνει αυτό;

Με πολιτική πίεση! Μην ψηφίζει κανείς νομοταγής πολίτης τους πολιτικούς και τα κόμματα που σαλιαρίζουν με τους παραβατικούς!

Βάζεις κύριε ή κυρία υποψήφιε πάνω από την ασφάλεια των παιδιών μου και της περιουσίας μου τα ψηφαλάκια των οργανωμένων ομάδων που μου καταδυναστεύουν τη ζωή; Μαύρο και πάλι μαύρο.

Βάζεις κύριε ή κυρία υποψήφια τις ευαισθησίες σου και τα δικαιώματα των παραβατικών πάνω από τα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν έντιμα και πληρώνουν φόρους; Μαύρο και πάλι μαύρο.

Η Νεα Δημοκρατία και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δεσμευτεί ότι το πάρτυ του κάθε παραβατικού θα τελειώσει άμεσα, καταργώντας τους νόμους που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ουσιαστικά προστατεύουν τους εγκληματίες.

Τι δεν πρέπει να γίνει

Ακούω από διάφορους ότι το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολύ δημοκρατία με συνέπεια να πρέπει να την μειώσουμε ώστε να προστατέψουμε τις ζωές μας. Τραγικό λάθος! Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε αρκετή Δημοκρατία! Έχουμε τον φασισμό των λίγων που τσαλαπατάνε τις ζωές των πολλών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερη Δημοκρατία. Γιατί δημοκρατία σημαίνει εφαρμογή των νόμων και προστασία των δικαιωμάτων όλων και όχι μόνο των δικαιωμάτων των εγκληματιών.

*Ο Γιώργος Τέσσης είναι Τομεάρχης Οργανωτικού της Β1 Αθηνών και μέλος του τομέα Εσωτερικών με αρμοδιότητα θέματα προστασίας του πολίτη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Βάλτε επιτέλους φρένο στην εγκληματικότητα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator