Μόνο η Τσιριμπίμ-Τσιριμπόμ έλειπε από την Κορινθία στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής !!!

0Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, με τη συμμετοχή περίπου 5.000 στελεχών και μελών από όλη τη χώρα.Παρόντες, όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στα social media, ήταν και αρκετοί Κορίνθιοι και στελέχη που έχουν περάσει από την Κορινθία μέσα από την επαγγελματική τους δράση.Διακρίναμε τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη, την πρώην βουλευτή Κατερίνα Φαρμάκη, τον βουλευτή Αχαΐας και πρ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου μας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και αρκετά στελέχη και μέλη.Άλλωστε το Κίνημα εκπροσωπήθηκε από την Κορινθία με περισσότερους από 40 συνέδρους – μέλη. Αρκετοί απ΄ αυτούς έφτιαξαν και τα γνωστά «πηγαδάκια» πριν και κατά τα διαλλείματα του Συνεδρίου, συζήτησαν πολιτικά, αλλά και τοπικά θέματα της Κορινθίας και είχαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν τις στιγμές.Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερη θερμή και όλοι με ιδιαίτερα θετική διάθεση, παρακολούθησαν τις εργασίες, είπαν τις απόψεις τους και πήραν μέρος σε μια συνολική διαδικασία αποφάσεων. Πάντως, οι Κορίνθιοι σύνεδροι πρέπει να πέρασαν πολύ καλά, όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν…

Γ.Ρ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνο η Τσιριμπίμ-Τσιριμπόμ έλειπε από την Κορινθία στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator