Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών: “Η Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και οι ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο”

0
Η Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών και ο επικεφαλής αυτής πρώην Βουλευτής Στάθης Μπούκουρας σας προσκαλούν το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα “Γεώργιος Σάμιος” του Δημοτικού Θεάτρου “Θωμάς Θωμαίδης” στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

“Η Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και οι ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο” 

με τους Δρ Δρούγο Αθανάσιο στρατιωτικό, διπλωματικό, πολιτικό αναλυτή, διεθνολόγο, ειδικό σε θέματα ασφάλειας τρομοκρατίας και Θεοδωρακίδη Παναγιώτη Ταξίαρχο Ε.Α., πρώην εντεταλμένο εκπρόσωπο τύπου του ΝΑΤΟ, στρατιωτικό αναλυτή και Φαήλο Κρανιδιώτη ποινικολόγο.

Συντονίζει:
Μυλωνάκης Αντώνης πρώην συνταγματάρχης παρουσιαστής του εκρηκτικού δελτίου ΑΡΤ
Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών: “Η Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και οι ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο” "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator