Φαήλος Κρανιδιώτης: "Με τόσα ονόματα που έχει αλλάξει, το ΠΑΣΟΚ θυμίζει… σεσημασμένο κακοποιό" !!!

0Ένα εξαιρετικά αιχμηρό σχόλιο για το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική μετάλλαξή του σε Κίνημα Αλλαγής, έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.
Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς σημείωσε με νόημα τα εξής:
“Το ΠΑΣΟΚ με τόσα ονόματα που έχει αλλάξει θυμίζει σεσημασμένο κακοποιό. Το επόμενο Συνέδριο θα το κάνει ως Ο Μπάμπης ο Σουγιάς.”.

Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φαήλος Κρανιδιώτης: "Με τόσα ονόματα που έχει αλλάξει, το ΠΑΣΟΚ θυμίζει… σεσημασμένο κακοποιό" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator